Τρίτη 17 Μαρτίου 2009

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα «Forma Strom» των αδελφών Τζαντζούρη

Τα εγκαίνια του ανακαινισμένου καταστήματος «Forma Strom» της βοιωτικής βιοτεχνίας στρωμάτων που ανήκει στους Γιώργο και Αριστείδη Τζαντζούρη έγιναν το Σαββατόβραδο που μας πέρασε, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και εμπορικού κόσμου καθώς και φίλων και πελατών μιας από τις παλαιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στο Νομό μας.
Πρόκειται για μια βιοτεχνία που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1974 από τον αείμνηστο Νικόλαο Τζαντζούρη από τον Ορχομενό και τα τελευταία χρόνια έχει επεκταθεί με καταστήματα λιανικής σε Λιβαδειά, Ορχομενό και Τρίπολη.
«Στο ανακαινισμένο κατάστημα της Forma Strom μπορεί κανείς μέσα σε ένα ευχάριστο και προσβάσιμο κατάστημα στην είσοδο της Λιβαδειάς να βρει όλες τις σειρές παραγωγής μας, δηλαδή και τις έξι σειρές της εταιρείας μας, που περιλαμβάνει κλασσικά στρώματα, ανατομικά και παιδικά ενώ παράγουμε μια ακόμη σειρά για τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες της στρωματοποϊίας. Τα προϊόντα μας είναι οικολογικά και ιδιαίτερα ανταγωνιστικά, καθώς προσφέρουμε στο αγοραστικό μας κοινό ο,τι απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής σε πολύ λογικές τιμές» μας λέει ο επιχειρηματίας κ. Γιώργος Τζαντζούρης. Και συνεχίζει: «Στον παγκόσμιο ανταγωνισμό, η εταιρεία μας απαντά με τα δικά της πλεονεκτήματα που είναι η ποιότητα των υλικών, της κατασκευής και των τιμών, η εμπειρία και η διάρκειά μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς η πίστη των πελατών μας. Θέλω ακόμη να διευκρινίσω πως η αγορά των στρωμάτων είναι άμεσα ετοιμοπαράδοτη σε όλη την περιφέρειά μας ενώ όσον αφορά τουριστικές επιχειρήσεις, ιδρύματα, άτομα με ειδικές ανάγκες έχουμε διάφορες προσφορές που μπορεί κανείς να τις δει και ηλεκτρονικά στο www.formastrom.gr . To αγοραστικό κοινό της Βοιωτίας μας γνωρίζει και μπορεί να το επιβεβαιώσει για άλλη μια φορά περνώντας από την ανακαινισμένη μας έκθεση» καταλήγει ο κ. Τζαντζούρης.
Η νέα έκθεση της εταιρείας βρίσκεται, λοιπόν, στην οδό Φίλωνος και Αριστοφάνους (έναντι Αστυνομίας), τηλ. 22610 88995, ενώ κατάστημα λειτουργεί και στον Ορχομενό, Μυνίου 58, τηλ. 22610 32507.
Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος της Σκριπούς π. Χαράλαμπος Χατζηχαραλάμπους.


Το «Orchomenos – Press» τους εύχεται «καλορίζικο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: