Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Το Πασχαλινό Μπαζάρ του 3ου Νηπιαγωγείου Ορχομενού





Με μεγάλη χαρά λάβαμε την πρόσκληση από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου Νηπιαγωγείου Ορχομενού που μας καλούσε να παραβρεθούμε σε μια εκδήλωση αγάπης και προσφοράς.
Το 3ο Νηπιαγωγείο διοργάνωσε πασχαλινό BAZAAR με δημιουργίες παιδιών αλλά και των γονιών τους, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν για το «Χαμόγελο του παιδιού».
Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που έδωσε το παρών κάνοντας τους διοργανωτές να νοιώσουν ικανοποιημένοι και ευχαριστημένοι γιατί έβλεπαν τις δημιουργίες των παιδιών να γίνονται ανάρπαστες και μάλιστα να μη φτάνουν για όλους!
Για μια ακόμα φορά οι κάτοικοι της πόλης μας έδειξαν την αγάπη τους στα παιδιά και έδωσαν ελπίδα και αισιοδοξία σε όλους εμάς που είχαμε την τύχη να είμαστε σ’ αυτή τη μεγάλη γιορτή της προσφοράς και της βοήθειας στον συνάνθρωπό μας.
Φαίνεται πως υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και καλοσύνη αρκεί να υπάρχουν τα ερεθίσματα για να αναδείξουν αυτά τα ευγενή αισθήματα.
Συγχαίρουμε τους διοργανωτές που μας έδωσαν το αληθινό μήνυμα των γιορτών που έρχονται και τους ευχόμαστε η προσπάθειά τους να έχει και συνέχεια.
Την εκδήλωση τίμησαν, μεταξύ άλλων, με την παρουσία τους και αγόρασαν δώρα ο Δήμαρχος της πόλης κος Λουκάς Υπερήφανος και ο επικεφαλής της μειοψηφίας κος Κώστας Ξηρογιάννης .

Για την ΠΠΟ
Αντωνία Ζαννιά

Δεν υπάρχουν σχόλια: