Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

Την παραίτησή του από Πρόεδρος του ΝΠ «Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Ορχομενού» υπέβαλλε ο Δημ. Σύμβουλος Χρήστος Μπαμπαλούκας


Ρήγμα στις σχέσεις του με τη Δημοτική Παράταξη «ΟΡΑΜΑ και ΈΡΓΟ» του Δημάρχου κ. Λουκά Υπερήφανου προκάλεσε… χρονιάρες μέρες η επιστολή παραίτησης του Δημοτικού Συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Χρήστου Μπαμπαλούκα από την προεδρεία του Νομικού Προσώπου «Δημοτική Βιβλιοθήκη Δήμου Ορχομενού».
Ο κ. Μπαμπαλούκας με μια περιεκτική και ιδιαίτερα καυστική επιστολή του επισημαίνει προς τον Δήμαρχο Ορχομενού τις αιτίες που τον ανάγκασαν να προχωρήσει στην πράξη του αυτή, τονίζει την ανυπαρξία ουσιαστικά του ΝΠ εξ` αιτίας των μη εφαρμόσιμων προϋπολογισμών του επί σειρά ετών ενώ ουσιαστικά κάνει λόγια για ανυπαρξία προθέσεων από το Δήμο Ορχομενού να στηρίξει και να αναδείξει ουσιαστικά τον Πολιτισμό και τα Γράμματα στην πόλη μας.
Η παραίτηση του κ. Μπαμπαλούκα – ενός έμπειρου Δημ. Συμβούλου και τέως Αντιδημάρχου με καταγωγή από το Δ.Δ. Παύλου - υποβλήθηκε στο ΔΣ της περασμένης Μ. Δευτέρας με αφορμή την ψήφιση του νέου προϋπολογισμού για το 2009 τον οποίο εξ` αρχής ο τέως πρόεδρος τον χαρακτήρισε «πλασματικό».
Θα επανέλθουμε με την αντικατάσταση του κ. Μπαμπαλούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: