Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο....

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ορχομενός 14 Μαΐου 2009
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Αριθ. Πρωτ. 3502
ΝΟΜΟΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

O πρόεδρος του ΔΣ κ. Παναγιώτης Υπερήφανος μας προσκαλεί στην Ανοικτή Συνεδρίαση που θα γίνει στο Δημοτικό Κατάστημα Ορχομενού την 18η Μαΐου 2009 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19.00 μ.μ. σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 95 του Ν. 3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

1. Λήψη απόφασης για την χορήγηση άδειας απουσίας από τα καθήκοντά του, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Ιωάννη Μπαρμπαδήμου.
2. Αποδοχή παραίτησης του Προέδρου του Ν.Π. «Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού – Ορισμό νέου μέλους στο ανωτέρω Ν.Π. σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος μέλους – Εκλογή νέου Προέδρου στο Ν.Π. «Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού».
3. Τροποποίηση της συστατικής πράξης του Ν.Π. «Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού».
4. Έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2009 του Ν.Π. «Δημοτική Βιβλιοθήκη Ορχομενού».
5. Έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2009 του Ν.Π. «Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού».
6. Έγκριση προϋπολογισμού οικον. έτους 2009 του Ν.Π. «Κ.Α.Π.Η. Δήμου Ορχομενού».
7. Έγκριση απολογισμού οικον. έτους 2008 του Ν.Π. «Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Ορχομενού».
8. Έγκριση απολογισμού οικον. έτους 2008 της Σχολικής Επιτροπής Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου.
9. Πρόσληψη υδρονομέων άρδευσης για την τρέχουσα αρδευτική περίοδο.
10. Αποδοχή πίστωσης ποσού 10.600,00 € από πιστώσεις της ΣΑΤΑ έτους 2009 για την επισκευή και συντήρηση σχολικών κτιρίων.
11. Αποδοχή πίστωσης ποσού 56.000,00 € από πιστώσεις (Πολιτικής Προστασίας / ΣΑΤΑ έτους 2009) για την κάλυψη δράσεων πυροπροστασίας και κατανομής της.
12. Πρόσληψη εποχικού προσωπικού (δίμηνες συμβάσεις) με τις διαδικασίες του άρθρου 20 παρ. 4 του Ν. 2738/99 (ΦΕΚ 180/Α/9.9.99), για την αντιμετώπιση δράσεων πυροπροστασίας των δασών.
13. Τροποποίηση του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2009.
14. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Ορχομενού στο Μνημόνιο Συνεργασίας με τους Δήμους Ακραιφνίας, Κορωνείας και Χαιρωνείας με σκοπό την υποβολή πρότασης χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ».
15. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου στο Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» και τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικον. έτους 2009 με σκοπό την δημιουργία πίστωσης 30.000,00 € για την ανάθεση παροχής υπηρεσιών: α) Για την εκπόνηση του «Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης (Ο.Σ.Δ.) του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»» και β) Για τον καθορισμό του «Σχεδίου Υλοποίησης (ΣΧΥ) του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»».
16. Ανάθεση παροχής υπηρεσιών στην «Ανώνυμη Αναπτυξιακή Εταιρεία Ο.Τ.Α. «Οργανισμός Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας» και με διακριτικό τίτλο «Ο.Α.Σ.Ε. Α.Ε.»: ) Για την εκπόνηση του «Ολοκληρωμένου Σχεδίου Δράσης (Ο.Σ.Δ.) του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»» και β) Για τον καθορισμό του «Σχεδίου Υλοποίησης (ΣΧΥ) του Προγράμματος «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ»».
17. Περί εγκρίσεως εκμίσθωσης του Τουριστικού Περιπτέρου (Αναψυκτήριο) και των αθλητικών εγκαταστάσεων (γήπεδα 5Χ5 και τένις) στις Πηγές Χαρίτων.
18. Διαγραφή εσφαλμένων εγγραφών στους χρηματικούς καταλόγους άρδευσης παρελθόντων οικον. ετών.
19. Έγκριση Ειδικού Απολογισμού Εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δ.Δ. Παύλου».
20. Έγκριση Ειδικού Απολογισμού Εργασιών του έργου «Ασφαλτοστρώσεις Δημοτικών Οδών».
21. Συζήτηση επί της προτάσεως του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λάμπρου Ρόδη για μετονομασία της κεντρικής πλατείας Ορχομενού (πλατειά Ηρώων) σε πλατεία «ΧΑΡΙΤΩΝ» κ.λ.π.
22. Συζήτηση επί πρότασης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Λάμπρου Ρόδη για την ονομασία του πολυχώρου στο συγκρότημα των πρώην πέτρινων κτιρίων του Οργανισμού Κωπαΐδας σε «Πανβοιωτικό Πάρκο Εκπαίδευσης και Πολιτισμού «Ο ΑΘΑΜΑΣ»» και τη σύσταση νέου ιδίου Ν.Π.Δ.Δ. με την ανωτέρω επωνυμία, το οποίο θα έχει την ευθύνη λειτουργίας και εκμετάλλευσης του ανωτέρω χώρου.
23. Συζήτηση επί επιστολής κατοίκων του οικισμού Αγίου Ανδρέα του Τοπικού Διαμερίσματος Αγίου Σπυρίδωνα περί εκτέλεσης αναγκαίων έργων υποδομής και εργασιών συντήρησης στον ανωτέρω οικισμό.

ΥΓ. Η παρουσία ολοένα και περισσοτέρων δημοτών στις συνεδριάσεις των ΔΣ είναι τουλάχιστον χρήσιμη...καθώς ο,τι συζητάτε είναι ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και την ποιότητα της ζωής στην πόλης μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια: