Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

«Αγρότης μόνος ψάχνει...»




«Αγρότης μόνος ψάχνει...» ονομάζεται το νέο ριάλιτι που ετοιμάζουν οι υπεύθυνοι της τηλεόρασης του Alpha, για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν. Για τον σκοπό αυτό αυτήν την περίοδο οι υπεύθυνοι του Alpha αναζητούν εργένηδες αγρότες από τη μια και γυναίκες που θέλουν να «δραπετεύσουν» από την καθημερινότητα της πόλης από την άλλη.

Ήδη οι υπεύθυνοι του τηλεοπτικού σταθμού προβάλλουν σχετικό τρέιλερ με αγγελία: «Αν είσαι αγρότης της ελληνικής υπαίθρου και θέλεις να γνωρίσεις γυναίκες με το ίδιο όνειρο, να ζήσουν και αυτές μακριά από την "τρέλα" της πόλης, δήλωσε συμμετοχή στο νέο πρόγραμμα του Alpha καλώντας στο 212 212 5152 ή μπαίνοντας στο επίσημο site του καναλιού www.alphatv.gr ...
Η εν λόγω παραγωγή έχει μεταδοθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες, με τον τίτλο «Farmer wants a wife» και προσέλκυσε το τηλεοπτικό κοινό, εστιάζοντας ουσιαστικά στην εικόνα και τη ζωή ανθρώπων από δύο διαφορετικούς κόσμους και σε όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορεί να τους χωρίζουν αλλά και να τους ενώνουν. Αγρότες από την Αγγλία, την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Φινλανδία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, την Αμερική, τη Ν. Αφρική, αλλά και την Αυστραλία, έχουν πάρει μέρος σε αυτό το ριάλιτι και μάλιστα κάποιοι από αυτούς άφησαν για πάντα την ανέμελη αλλά και μοναχική ζωή του εργένη και αποφάσισαν ν' ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας!Αυτό το διάστημα λοιπόν οι υπεύθυνοι της παραγωγής αναζητούν γεωργούς, κτηνοτρόφους, ψαράδες, οινοπαραγωγούς, ηλικίας από 18 έως 60 ετών, από κάθε γωνιά της Ελλάδας, που να θέλουν να συμμετάσχουν στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Να μοιραστούν τον τρόπο της ζωής τους και παράλληλα να ψάξουν το άλλο τους μισό, φυσικά πάντα υπό την καταγραφή σχετικών καμερών.
Ώρα είναι να δούμε και κανένα Ορχομένιο - εργένη Αγρότη να δηλώνει συμμετοχή...

Δεν υπάρχουν σχόλια: