Παρασκευή 29 Μαΐου 2009

Το Παράρτημα της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στη Λιβαδειάς ένα από τα πιο δραστήρια της χώρας!


Με το μήνυμα «Στο έργο και εγώ, όλοι μαζί για τη ζωή» ολοκληρώνεται και φέτος ο Πανελλήνιος Αντικαρκινικός Έρανος (4 Μαϊου έως και την 1 Ιουνίου), με στόχο την οικονομική ενίσχυση των σκοπών του Σωματείου. Σημαντική συμβολή σ` αυτή την πανελλήνια προσπάθεια είχε και πάλι το Παράρτημα της Λιβαδειάς, με τις εθελόντριες να έχουν κυριολεκτικά … οργώσει τις πόλεις και τα χωριά του Νομού μας προκειμένου να συνεισφέρουν όσον το δυνατόν μεγαλύτερο ποσό στον ετήσιο έρανο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
Στο τιμόνι του εγχώριου Παραρτήματος στέκεται υποδειγματικά εδώ και τρία χρόνια η κα. Στέλλα Ταπανλή ενώ ανάμεσα στο ΔΣ βρίσκεται και η Ορχομένια φαρμακοποιός κα. Ελένη Κυριαζή, το οποίο επίσης απαρτίζουν οι κυρίες Γιάννα Καροτρίχη, Γιούλα Καραμάνη, Βίκυ Μπαλτσιώτη, Μαρία Νακου, Τασία Μπενέκου, Γεωργία Δημητρίου και Άννα Καράμοπελα.
Τα Orchomenos – Press συγχαίρει όλους όσους προσφέρουν εθελοντικά σε Συλλόγους και Οργανώσεις, αφού το να διαθέτεις, έστω το χρόνο, είναι από μόνο του πολύτιμο! Ο εθελοντισμός μας δείχνει το δρόμο προκειμένου να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο και είμαστε υπερήφανοι που και στην πόλη μας ομάδες, όπως η Πρωτοβουλία Πολιτών Ορχομενού, έχουν καταφέρει διαχρονικά να παρεμβαίνουν αποτελεσματικά στην τοπική μας κοινωνία!
Όσοι πάντως εξακολουθείτε να ενδιαφέρεστε να ενισχύσετε και αυτή την προσπάθεια ο αριθμός λογαριασμού στην Εθνική Τράπεζα είναι 040/483111-06.

Δεν υπάρχουν σχόλια: