Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Πρόσκληση ΥΠΑΑΤ για συμμετοχή στις κατασκηνώσεις


Πρόσκληση στα παιδιά υπαλλήλων ή συνταξιούχων του υπουργείου, αλλά και παιδιά αγροτών (γεωργών, κτηνοτρόφων, δασεργατών και ψαράδων), από όλη τη χώρα να συμμετάσχουν και το 2009 στις παιδικές κατασκηνώσεις του, που βρίσκονται στο Σούνιο Αττικής απευθύνει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η διαμονή των παιδιών στην κατασκήνωση θα είναι εντελώς δωρεάν, εκτός των εξόδων των εισιτηρίων μετακίνησης, από τον τόπο διαμονής των μέχρι την Αθήνα, που θα βαρύνουν τους κατασκηνωτές.
Τα παιδιά της επαρχίας θα συνοδεύονται από υπαλλήλους των Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων των Περιφερειακών Υπηρεσιών για τους οποίους θα εκδίδονται εγκριτικές εκτός έδρας κινήσεις από τις Υπηρεσίες τους.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν τις αιτήσεις τους (κατασκηνωτές και στελέχη) μαζί με τα άλλα δικαιολογητικά ως εξής:

1) Οι αγρότες και οι υπάλληλοι των περιφερειακών μονάδων, στις πλησιέστερες υπηρεσίες του αγροτικού τομέα (Νομαρχία - Περιφέρεια - Αποκεντρωμένες Υπηρεσίες του Υπ. Αγρ. Ανάπτυξης & Τροφίμων) του τόπου που κατοικούν. Οι υπηρεσίες που θα δεχθούν τις αιτήσεις θα φροντίσουν για τον έλεγχο και την αποστολή τους 30 ημέρες πριν από την έναρξη κάθε κατασκηνωτικής περιόδου, στο Γραφείο Κατασκηνώσεων του Υπουργείου (Μενάνδρου 22, Γραφ. 213) π.χ. οι αιτήσεις της 1ης περιόδου θα φθάσουν στο ανωτέρω Γραφείο το αργότερο μέχρι την 24/5/2009.
Αιτήσεις που θα φθάσουν αργότερα δεν θα γίνουν δεκτές. 2) Οι υπάλληλοι, συνταξιούχοι και αγρότες που κατοικούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής και επιθυμούν να στείλουν τα παιδιά τους στην κατασκήνωση, θα υποβάλλουν τις αιτήσεις απευθείας στο Γραφείο Κατασκηνώσεων (Μενάνδρου 22 - 2ος όροφος - Γραφείο 213 ), επίσης 30 ημέρες τουλάχιστον πριν από την έναρξη της κάθε κατασκηνωτικής περιόδου. Σε περίπτωση που οι αιτήσεις υπερβαίνουν την δυναμικότητα της κατασκήνωσης θα γίνεται επιλογή με κλήρωση. Προς αποφυγή δημιουργίας προβλημάτων πρέπει να αποφεύγεται η αποστολή αιτήσεων και δικαιολογητικών με ΦΑΞ. Από το ΥπΑΑΤ καλούνται οι Προϊστάμενοι των υπηρεσιών να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να λάβουν γνώση όλοι οι υπάλληλοι και οι αγρότες της περιοχής τους. Τέλος, η ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) της Κ.Ε.Κ. με την οποία μπορούν να επικοινωνούν οι ενδιαφερόμενοι είναι: me22u039@minagric.gr


Οι κατασκηνωτικές περίοδοι είναι:

1) Από 24 Ιουνίου μέχρι 10 Ιουλίου (μικτή αγοριών - κοριτσιών ηλικίας 7 - 12 χρόνων) 2) Από 10 Ιουλίου μέχρι 27 Ιουλίου (μικτή αγοριών - κοριτσιών ηλικίας 7 - 12 χρόνων) 3) Από 27 Ιουλίου μέχρι 12 Αυγούστου (κοριτσιών ηλικίας 13 - 15 χρόνων) 4) Από 12 Αυγούστου μέχρι 28 Αυγούστου (αγοριών ηλικίας 13 - 15 χρόνων).

Επισημαίνεται, ότι θα τηρηθούν αυστηρά τα όρια της ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: