Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Το «όνειρο» της κας Μανάρα - Μαυράκη που έγινε πραγματικότητα


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Όλοι γνωρίζουμε τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των παιδιών με αναπηρία «ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ». Όταν Ξεκινήσαμε να βοηθήσουμε τον Σύλλογο αυτό Υποσχέθηκα τόσο εγώ όσο και όλα τα μέλη του Φιλανθρωπικού Συλλόγου LIONS να αγοράσουμε ένα ειδικό Αυτοκίνητο για να μεταφέρονται τα παιδιά αυτά και οι γονείς τους. Πράγματι μετά από ένα χρόνο περίπου και αφού όλα τα μέλη ( τουλάχιστον 500) επισκέφθηκαν τα παιδιά αυτά και πίστεψαν στο έργο που ο Σύλλογος αυτός κάνει( με πολύ κόπο και μεγάλη προσπάθεια) το Όνειρο έγινε πραγματικότητα.
Το ειδικό Λεωφορείο θα παραδοθεί στον Σύλλογο στις 11 Οκτωβρίου 2009 σε ειδική Εκδήλωση!!!!! Ο επόμενος στόχος είναι το Οίκημα Διαβίωσης. Ένα Άλλο Όνειρο !!!!!
Που σιγά σιγά με Ελπίδα, με Όραμα και Πίστη στον Θεό αλλά και στους συνανθρώπους μας θα γίνει Πραγματικότητα!!!! Εργαζόμαστε, Ελπίζουμε και Πιστεύουμε στον Εθελοντισμό και στο ρητό: « Φύτεψε ένα δένδρο μπορεί κάποια στιγμή να χρειαστεί να καθίσεις στον ίσκιο του»!!!! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ από βάθους καρδιάς σε όλα αυτά τα παιδιά που μου έδωσαν το κουράγιο να εργαστώ και στους γονείς τους που με έμαθαν να Ελπίζω!!!!

ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΝΑΡΑ-ΜΑΥΡΑΚΗ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ - ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια: