Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

Τι είπε στο ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδος η Βάσω Τσόνογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Στην εκπομπή «Γόρδιος Δεσμός» του ΕΝΑ Κεντρικής Ελλάδας του κ. Κώστα Καραγιαννόπουλου μίλησε η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη. Στην εκπομπή που διήρκησε περίπου μια ώρα η κ. Τσόνογλου ανέλυσε τις θέσεις και το πρόγραμμα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα ζητήματα που απασχολούν τη Βοιωτία.

Στην συνέντευξη αναφέρθηκε στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ για την ανάκαμψη της οικονομίας καθώς και στην βελτίωση της οικονομικής κατάστασης των νοικοκυριών, στην ακρίβεια, σε θέματα που αφορούν την υγεία, την Παιδεία και όλες εκείνες τις απαραίτητες παρεμβάσεις που θα γίνουν με το σχέδιο των 100 ημερών.
«Το ΠΑΣΟΚ, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλα τα στελέχη του Κινήματος είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν την σημερινή άθλια κατάσταση της χώρας. Η Ελλάδα και οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν. Δεν μπορούν να βασίζονται σε αυτοσχεδιασμούς, όπως μας είχε συνηθίσει η Ν.Δ στα πεντέμισι χρόνια διακυβέρνησης της χώρας και που θεωρούνται τα χειρότερα στην ιστορία. Μοναδική λύση για την έξοδο από την κρίση αποτελεί το ΠΑΣΟΚ. Ένας πολιτικός χώρος φτιαγμένος από τον λαό, για τον λαό» τόνισε χαρακτηριστικά η κ. Τσόνογλου. Στην συνέχεια αναφέρθηκε και στα προβλήματα του Νομού όπως το περιβάλλον, οι υποδομές, η στελέχωση των νοσοκομείων, την ανάδειξη του αρχαιολογικού μας πλούτου.
«Δυστυχώς όλα τα θέματα που απασχολούν τους πολίτες έμειναν στο περιθώριο. Η Βοιωτία αποτελεί έναν Νομό που δεν στερείται σε κανέναν τομέα. Με Βιομηχανία, Γεωργία, Ιστορία με τους ορεινούς όγκους και τις παραλίες της σε Κορινθιακό και Ευβοϊκό. Όλα αυτά θα πρέπει να μπουν σε ένα νέο πλαίσιο προγραμματισμού ώστε να αξιοποιηθούν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δώσουν κίνητρα για θέσεις εργασίας, βελτίωσης των οικονομικών και γενικότερα ανάπτυξης» είπε μεταξύ άλλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: