Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2009

Κοντά στους εμπόρους της Θήβας η Βάσω Τσόνογλου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με την Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου της Θήβας συναντήθηκε την Τρίτη 27 Οκτωβρίου η Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κα Βασιλική Τσόνογλου-Βυλλιώτη. «Στο πλαίσιο των επαφών μου με τους φορείς του Νομού μας, συναντήθηκα με την διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Θηβών. Πρόκειται για έναν δραστήριο σύλλογο ο οποίος έχει μπει μπροστά σε όλα τα προβλήματα της πόλης. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση και την ευκαιρία που μου έδωσαν να ανταλλάξουμε απόψεις, να προβληματιστούμε πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και ο τόπος μας καθώς και να αναζητήσουμε τους τρόπους για την επίλυση των» δήλωσε σχετικά η κα Τσόνογλου.
Και συνέχισε: «Τέθηκαν θέματα που απασχολούν το εμπόριο όπως και γενικότερα θέματα. Συγκεκριμένα συζητήσαμε το Φορολογικό , το Ασφαλιστικό, το παραεμπόριο, την εμποροπανήγυρη, το υπαίθριο εμπόριο, τους παράνομους μικροπωλητές, τις εκπτώσεις, το ΕΣΠΑ, την ρύθμιση των δανείων, την ακρίβεια αλλά και το θέμα της λειτουργίας του προαστιακού σιδηρόδρομου σε Θήβα και Λιβαδειά. Υπήρξαν ζητήματα που άμεσα θα πρέπει να προωθηθούν με πρώτο και σημαντικότερο την αποπεράτωση των εργασιών του Αρχαιολογικού Μουσείου της Θήβας του οποίου η λειτουργία ελπίζουμε και θέλουμε να τονώσει την τοπική οικονομία. Ο Εμπορικός Σύλλογος με την μακρόχρονη δραστηριότητα του αποδεικνύει ότι είναι δίπλα στους εμπόρους αλλά και τους κατοίκους της Θήβας.
Μαζί δεσμευτήκαμε ότι θα παλέψουμε για την βελτίωση της εικόνας και την οικονομία της περιοχής. Ήδη η Κυβέρνηση προωθεί μέτρα στήριξης των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων που θα ωφελήσουν και θα ανακουφίσουν και τους επιχειρηματίες του Νομού μας και θα τονώσουν την αγορά. Είναι αυτονόητο ότι όλοι μαζί θα κινηθούμε προς αυτήν την κατεύθυνση»
κατέληξε στη δήλωσή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: