Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2010

Λύσεις για να βγάλει το ... νούμερο προτείνει ο Α. Ρούσσαρης - Υπέρ των δημοψηφισμάτων ο Ν. Παπαγγελής




Τη δική του πρόταση για τις συνενώσεις δήμων, που θα φέρει ο Καλλικράτης, κατέθεσε ο πρώην δήμαρχος Λεβαδέων Άρης Ρούσσαρης (φωτογραφία), προτείνοντας συνένωση της Λιβαδειάς με τον Ορχομενό, ώστε να δημιουργηθεί όπως είπε μια μεγάλη και ισχυρή πόλη. Στο ερώτημα, ποιό θα έπρεπε να είναι το όνομα του δήμου που θα προκύψει ,απάντησε ότι αυτό είναι ερώτημα που θέτουν οι πολιτικάντηδες. Ο κ. Ρούσσαρης κάλεσε επίσης τους « άνδρες του ΠΑΣΟΚ» να μην αδικήσουν με τις προτάσεις τους τη Λιβαδειά και την οδηγήσουν έτσι σε υποβάθμιση.
Όσον αφορά τα κριτήρια των συνενώσεων, τόνισε ότι αυτά θα πρέπει να είναι κυρίως κοινωνιολογικά και ιστορικά και δευτερευόντως γεωγραφικά. Επίσης ο κ. Ρούσσαρη πρότεινε τη διενέργεια τοπικών δημοψηφισμάτων ώστε να εκφραστούν και οι τοπικές κοινωνίες. Υπέρ των δημοψηφισμάτων τάχθηκε, μιλώντας στο ΣΕΙΡΙΟ, και ο πρόεδρος της ΤΕΔΚ Βοιωτίας, δήμαρχος Χαιρώνειας Ν. Παπαγγελής, υπό την προϋπόθεση ότι θα είναι καλά προετοιμασμένα και με ξεκάθαρα ερωτήματα. Γνωστοποίησε ακόμη ότι η ΤΕΔΚ προχωρά στην εκπόνηση ενός τεχνοκρατικού σχεδίου μέσω του οποίου θα θέτονται δείκτες αξιολόγησης των επερχόμενων αλλαγών. Πηγή: http://www.siriosfm.gr/

ΥΓ. To Orchomenos Press τονίζει πως αυτή και άλλες παρόμοιες τοποθετήσεις που βάζουν ταφόπλακα στο μέλλον της 3ης μεγαλύτερης πόλης της Βοιωτίας και των κατοίκων του Καποδιστρικού Δήμου Ορχομενού, φρόνιμο είναι να σταματήσουν εδώ, γιατί φέρνουν ήδη το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμένουν οι "πολιτικοί παράγοντες" της πρωτεύουσας του Νομού μας. Το ... νούμερο που "λείπει" σε κάποιους για να πραγματοποιήσουν την "ισχυρή Λιβαδειά", ας το αναζητήσουν στα δυτικά του Νομού μας... Καλή συνέχεια στα όνειρά σας... Α, και κάτι ακόμη!

Όλοι οι άλλοι είναι πολιτικάντιδες κ. Ρούσσαρη, εκτός από σένα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: