Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

«Αναδρομή στη διαδρομή της πορείας» του Αριστείδη Τσιπλάκου











Πλούσιο φωτορεπορτάζ από την παρουσίαση του βιβλίου του βετεράνου
Βοιωτού πολιτικού στην ΕΣΗΕΑ στο αυριανό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

Αριστείδης Τσιπλάκος, τ. Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας:
"Στο βιβλίο αυτό αναφέρονται μερικά από τα ανωτέρω αλλά κυρίως περιέχονται τα πολιτικά δρώμενα από το 1974 που εισήλθα στην πολιτική μέχρι της αποχωρήσεώς μου το 1994".

Μια ολόκληρη γενιά, μια ολόκληρη διαδρομή αλλά και μια συνολική φιλοσοφία για την πολιτική και τους πολιτικούς «κλείσει» μέσα της η «αυτοβιογραφία» του βετεράνου Βοιωτού πολιτικού άνδρα κ. Αριστείδη Τσιπλάκου, που παρουσιάστηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2010 στην κατάμεστη αίθουσα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών. Την έκδοση που φέρει τον τίτλο «Αναδρομή στη διαδρομή μιας πορείας», παρουσίασαν διαδοχικά οι κκ. Ευθύμιος Χριστοδούλου, τ. Υπουργός, Παρασκευάς Αυγερινός, τ. Υπουργός και Βύρωνας Πολύδωρας, Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων. Την εκδήλωση συντόνισε ο κ. Γεώργιος Μέργος, Καθ. Πανεπιστημίου, πρ. Γ.Γ. Υπουργείου Οικονομικών και Διοικητής του ΙΚΑ.

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κκ. Ιερωνύμου, του Προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Αρεοπαγιτών, Καθηγητών Πανεπιστημίου, του Επιτίμου Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, τ. Υπουργών και Βουλευτών της Βοιωτίας και της χώρας μας, του Νομάρχη Βοιωτίας κ. Κλέαρχου Περγαντά, του Προέδρου της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Νομού Βοιωτίας κ. Νίκου Παπαγγελή, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτη Αγνιάδη, Δημάρχων της περιοχής μας, Νομαρχιακών και Δημοτικών Συμβούλων, κομματικών στελεχών και συνεργατών του την περίοδο της ενεργούς πολιτικής του δράσης καθώς και δεκάδων πολιτικών του φίλων από τη Βοιωτία και όχι μόνο, συγγενών του και ασφαλώς της συζύγου του κας Αικατερίνης Πελέκη – Τσιπλάκου, ο τ. Βουλευτής και Υπουργός κ. Αριστείδης Τσιπλάκος – που μεσουράνησε στην αυγή της τελευταίας δεκαετίας του 20ου αιώνα στον τόπο μας – «δικαιώθηκε» πολιτικά για τα έργα και τις ημέρες του, για μια άλλη μια φορά, προχθές το βράδυ κατά την παρουσίαση της «αυτοβιογραφίας» του. Αναλυτικό φωτορεπορτάζ στο αυριανό φύλλο των ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ (http://www.neatisviotias.gr/)


Αξίζει να σημειωθεί πως το βιβλίο θα παρουσιαστεί και σε αντίστοιχη εκδήλωση που προγραμματίζεται στη πόλη της Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: