Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Κάλεσμα στους γειτονικούς Δήμους απεύθυνε ο Δήμαρχος Ορχομενού!



Επανέλαβε την πρόθεσή του να διεκδικήσει το Δήμο για 3η τετραετία

Διπλό μήνυμα έστειλε χθες βράδυ από την αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου Βοιωτίας ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Λουκάς Υπερήφανος, στην τοποθέτησή του για τη νέα Διοικητική Μεταρρύθμιση κατά την ειδική συνεδρίαση της ΝΑΒ.
Αρχικά, ο κ. Υπερήφανος μίλησε με τα ατράνταχτα επιχειρήματα για τις δυνατότητες και τις προοπτικές αυτονομίας του Δήμου Ορχομενού μέσα από την έως σήμερα επιτυχημένη, όπως τη χαρακτήρισε, διαδρομή και δράση της Δημοτικής Αρχής, και ακολούθως προσκάλεσε τους γειτονικούς Δήμους να εκδηλώσουν – όσοι επιθυμούν – την βούλησή τους να συνενωθούν με την 3η μεγαλύτερη πόλη της Βοιωτίας!
Μάλιστα, λίγο μετά την τοποθέτησή του, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των τοπικών ΜΜΕ, ο κ. Υπερήφανος ανέπτυξε και πάλι την πάγια τοποθέτησή του απέναντι στο σχέδιο Καλλικράτης, δηλαδή τη διεκδίκηση της αυτοδυναμίας του Δήμου μας ενώ επανέλαβε και την πρόθεσή του να διεκδικήσει για 3η τετραετία την ηγεσία του Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού.

Δείτε τις θέσεις του Δημάρχου Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανου σχετικά με το σχέδιο Καλλικράτης, όπως τις υποστήριξε στο χθεσινοβραδινό Νομαρχιακό Συμβούλιο…


Δεν υπάρχουν σχόλια: