Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Σωτήριος Γεωργίου: Ένα από τα πρόσωπα που πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα!


Θετική αποδοχή είχε η πρωτοβουλία μας να σας … συστήνουμε και τους πρωταγωνιστές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του γειτονικού μας Δήμου Ακραιφνίας. Ύστερα από τον κ. Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Τσιάμη (Γιάννης Τσιάμης: Ένα από τα πρόσωπα που πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα!), τον Δήμαρχο Ακραιφνίας κ. Θανάση Ανδρίτσο (Θανάσης Ανδρίτσος: Ένα από τα πρόσωπα που πρέπει να γνωρίσουμε καλύτερα!) σειρά έχει ο κ. Σωτήρης Γεωργίου (φωτογραφία), Επικεφαλής της Μειοψηφίας του Δήμου Ακραιφνίας, ιδιοκτήτης χωματουργικών μηχανημάτων και … προσφάτως Συνταξιούχος Δήμαρχος!
Ο κ. Γεωργίου ασχολείται με την Αυτοδιοίκηση πολλά χρόνια, τόσο ως Πρόεδρος της Κοινότητας Κοκκίνου αλλά και δύο χρόνια ως Δήμαρχος Ακραιφνίας. Μάλιστα, λέγεται, πως υπήρξε ο «εμπνευστής» του διαχωρισμού της θητείας των Δημάρχων ανά δύο έτη, όπως συνέβη στις προηγούμενες τετραετίες!
Στο νέο Αυτοδιοικητικό χάρτη δεν γνωρίζουμε εάν ο κ. Γεωργίου θα αναζητήσει εκ νέου ρόλο, παρ` όλο που είναι γνωστό πόσο στενές σχέσεις διατηρεί πολιτικά αλλά και κοινωνικά με τον Δήμαρχο Ορχομενού κ. Λουκά Υπερήφανο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: