Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

«Μύλος» στη Ν.Δ για μια δημοσκόπηση...


Άνω-κάτω έχουν γίνει τα στελέχη της Ν.Δ στη Λιβαδειά με αφορμή διενεργούμενη δημοσκόπηση για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο λόγος, ότι δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του νομαρχιακού συμβούλου Γιάννη Καράμπελα, τον οποίο ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Δημήτρης Καραμάνης έχει φωτογραφίσει ως πιθανό υποψήφιο. Αντίθετα στην έρευνα που διεξάγει η εταιρία PULSE συμπεριλαμβάνονται , από το ΠΑΣΟΚ τα ονόματα των Δημήτρη Τσιφή και Νίκου Παπαγγελή και από τη Ν.Δ τα ονόματα των Αλέκου Μητά, Παναγιώτη Αγνιάδη και του πρώην δημάρχου Άρη Ρούσσαρη (φωτογραφία)
Σε δόλο αποδίδει τον αποκλεισμό του από την εν λόγω δημοσκόπηση ο Γ. Καράμπελας, αφού το κόμμα δεν κάνει γκάλοπ στη Λιβαδειά. Δημοσκοπήσεις κάνουν όμως οι ενδιαφερόμενοι και μάλιστα και με τις ευλογίες του τομεάρχη Αυτοδιοίκησης του κ. Μιχαλολιάκου, σύμφωνα με δημοσιεύματα, γεγονός που εγείρει ερωτήματα για τα ευρήματα τους.
Στη Λιβαδειά, αρκετά στελέχη του κόμματος θεωρούν ότι το «χεράκι του» για το γκάλοπ έχει βάλει ο πρώην βουλευτής Α. Κουτσούμπας, σε μια προσπάθεια να καθορίσει τους κανόνες του παιχνιδιού και να αποδυναμώσει τον «αιώνιο αντίπαλο» του Γ. Καράμπελα.
Υπάρχουν όμως και στελέχη που αποδίδουν τη διενέργεια τη δημοσκόπησης στον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Π. Αγνιάδη, που φήμες τον θέλουν να ενδιαφέρεται για το δήμο Λιβαδειάς, παρότι ο ίδιος έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη. Πηγή: http://www.siriosfm.gr/?p=12890

Δεν υπάρχουν σχόλια: