Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Στιγμιότυπα από την καλοκαιρινή συναυλία της Modern Music Academy της Λιβαδειάς











Κείμενο Γωγώ Μίχου, Φωτογραφίες Δημήτρης Παπαγεωργίου - Mirror Foto
Την ετήσια Καλοκαιρινή του συναυλία υπό το φως των αστεριών στο κατάμεστο θέατρο της Κρύας με guest παρουσία τον ηθοποιό Στράτο Τζώρτζογλου πραγματοποίησε την Πέμπτη 1 Ιουλίου, η «Modern Music Academy» της Λιβαδειάς.
Η μουσική αυτή σχολή του κου Σπύρου Πανουργιά η οποία δραστηριοποιείται εδώ και 3 χρόνια στην πόλη μας απέδειξε στο κοινό που την απόλαυσε, πως οι σπουδαστές της ακολουθούν εξαιρετικό πρόγραμμα σπουδών, υπό την καθοδήγηση έμπειρων καθηγητών, και έτσι καθίστανται άρτιοι μουσικοί κατακτώντας σταδιακά την κατανόηση, τις γνώσεις και τις δεξιότητες εκείνες που είναι απαραίτητες για να μπορούν να παίξουν ένα συγκεκριμένο μουσικό όργανο και να αναπτύξουν τις ικανότητές τους τόσο ως ερμηνευτές όσο και ως έμπειροι ακροατές.
Ταλαντούχοι μικροί και μεγάλοι μουσικοί ανέβηκαν στη σκηνή και προσέφεραν μοναδικά ακούσματα τα οποία διαδέχθηκαν τραγούδια ερμηνευμένα από τον Στράτο Τζώρτζογλου .
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους συντελεστές της βραδιάς και ακόμα πιο πολλά στο μουσικό διαμάντι της πόλης μας Modern Music Academy!

Δεν υπάρχουν σχόλια: