Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

«ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» από τον ΣΘΕΒ


Τα «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ», καρπός της συνεργασίας ΣΘΕΒ και ΕΕΔΕ– τμήμα Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας, απευθύνονται αποκλειστικά σε επιχειρηματίες που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους σχετικά με την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας, την έξοδο από την κρίση και την αντιμετώπιση των προβλημάτων που απορρέουν από αυτή.

Τα «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» περιλαμβάνουν 4 επιμορφωτικές συναντήσεις με επίκαιρη θεματολογία που αφορά:

· Διαχείριση σε περιόδους κρίσεων
· Διαχείριση πιστωτικού κινδύνου
· Διαχείριση προσωπικού
· Σύνταξη επιχειρηματικού σχεδίου

Σκοπός των εργαστηρίων αυτών είναι οι ομάδες των επιχειρηματιών να μπορούν να αντιμετωπίσουν πιο αποτελεσματικά τα προβλήματα, να επιτύχουν τους αντικειμενικούς στόχους και σκοπούς της επιχείρησης και να κατορθώσουν να βρουν μια ισορροπία μεταξύ των στόχων της επιχείρησης και των προσωπικών τους στόχων.
Οι εισηγητές είναι άριστα εκπαιδευμένοι στον τομέα τους με πλούσια ακαδημαϊκή και κυρίως επαγγελματική εμπειρία προερχόμενοι από μεγάλες επιχειρήσεις.
Η μεθοδολογία υλοποίησης περιλαμβάνει μικρές εισηγήσεις, μελέτες περιπτώσεων και εργασία σε ομάδες, ανοιχτές συζητήσεις σε επιμέρους θέματα, αναπαραστάσεις και business games.
Τα «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ» μπορούν να παρακολουθήσουν και ανώτατα διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας των αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες και για δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του ΣΘΕΒ, αρμόδια κα Τζένη Γιβροπούλου (τηλ. 2410 555507, Δ/νση: Λεωφ. Καραμανλή και Βιομηχανίας).

Δεν υπάρχουν σχόλια: