Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Ηρακλής Ντουφεξής μας «γνωρίζει» το Τ.Δ. Παύλου!


Tο Orchomenos Press κατέγραψε με την κάμερα του όλα όσα έχουν γίνει στο μεγαλύτερο τοπικό διαμέρισμα του Δήμου Ορχομενού. Tα λόγια είναι φτωχά!

Μια νέα στήλη εγκαινιάζει σήμερα η ΠΡΩΤΗ ηλεκτρονική εφημερίδα για τον Ορχομενό και τη Βοιωτία. Το Orchomenos Press προκειμένου να αναδείξει το έργο που έχουν παραχθεί την 4ετία που ολοκληρώνεται όχι μόνο στο κέντρο του τέως Καποδιστριακού Δήμου Ορχομενού αλλά και στα Τοπικά του Διαμερίσματα, ξεκινά το οδοιπορικό του από το μεγαλύτερο χωρίο, το Τ.Δ. Παύλου. «Πρωταγωνιστές» σ` αυτό το οδοιπορικό δεν θα μπορούσαν να είναι παρά οι ίδιοι οι Πρόεδροι των Διαμερισμάτων, εκείνοι που με αυτοθυσία πολλές φορές και χωρίς καθόλου ίδιους πόρους αντιμετωπίζουν κατάματα την καθημερινότητα και παλεύουν να δώσουν λύσεις σε ο,τι απασχολεί την τοπική τους κοινωνία.


«Ξεναγός» μας, λοιπόν, για σήμερα είναι ο βαθιά ανθρώπινος (και επικοινωνιακός θα έλεγα) Πρόεδρος του Παύλου κ. Ηρακλής Ντουφεξής, ένας αυτοδιοικητικός τόσο ικανός που έχει σχεδόν «προσωποποιήσει» όλα όσα έχουν πραγματοποιηθεί στο χωρίο του: Έργα υποδομής αλλά και καλυτέρευσης της ποιότητας ζωής των κατοίκων που μιλούν από μόνα τους! Θεωρώντας πως τα λόγια θα είναι … φτωχά μπροστά στην ίδια την πραγματικότητα, ακολουθήσαμε τον κ. Ντουφεξή και καταγράψαμε με την κάμερά μας κάποια από τα σημαντικότερα σημεία του Παύλου όπου με την συνδρομή της Δημοτικής Αρχής, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας και το απεριόριστο ενδιαφέρον του Τοπικού Συμβουλίου φανερώνουν την ίδια την πραγματικότητα!
Ξεκινώντας από τα έργα ανάπλασης στο παλιό Δημοτικό Σχολεία και στην περιοχή της Παναγίτσας, περπατήσαμε στο κάμπο αλλά και στις γειτονιές που άλλαξαν εικόνα, για να καταλήξουμε στα ανακαινισμένα σχολεία, το νέο νηπιαγωγείο, την σύγχρονη βιβλιοθήκη αλλά και την ολοκαίνουργια αίθουσα πολλαπλών χρήσεων!

Όλα στο φως, λοιπόν, ενώ έπεται και συνέχεια…












Δεν υπάρχουν σχόλια: