Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

Μια ακόμη υποψηφιότητα για το Τοπικό Συμβούλιο Ορχομενού…


Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα διεξαγωγής των Δημοτικών και Περιφερειακών Εκλογών, τόσο αυξάνεται και το ενδιαφέρον όλων σας να γνωρίσετε καλύτερα εκείνους που θα θέσουν εκ νέου τον εαυτό τους στην κρίση σας. Πρόσωπα από τον Ορχομενό και τα Δημοτικά του Διαμερίσματα «δίνουν τα χέρια» και συνθέτουν τους δύο Συνδυασμούς που θα «αναμετρηθούν» στην κάλπη της 7ης Νοεμβρίου 2010.
Ιδιαίτερο βάρος, όπως έχουμε αναφέρει και πάλι, δίνεται σ` αυτή την εκλογική αναμέτρηση στο Τοπικό Συμβούλιο του Ορχομενού, που για πρώτη φορά θα συσταθεί στον Καλλικρατικό Δήμο Ορχομενού με αυξημένες αρμοδιότητες σε σχέση με τα υπόλοιπα Τ. Διαμερίσματα. Τοπικό Διαμέρισμα που θα «κερδίσει» ο Συνδυασμός που θα αναδειχθεί νικητής στο Δήμο Ορχομενού στο σύνολό του.
Μια γυναικεία υποψηφιότητα, λοιπόν, για το Τοπικό Συμβούλιο Ορχομενού στο Συνδυασμό «Όραμα και Έργο» ακούει στο όνομα της κας Σάρας Μπούρα (φωτογραφία), η οποία διεκδικεί – όπως και υπόλοιποι 5 συνυποψήφιοί της που θα τους ανακοινώσουμε σε νεότερη ανάρτηση - τον έναν από δύο συνολικά σταυρούς όσων επιλέξετε και πάλι για Δήμαρχο Ορχομενού τον κ. Λουκά Υπερήφανο.
Το Orchomenos Press της εύχεται «καλή επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: