Τρίτη 28 Δεκεμβρίου 2010

Εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων μαθητών στον Δήμο Αταλάντης


Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου και πολλών επισήμων καλεσμένων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κωνσταντίνειου Πνευματικού Κέντρου Αταλάντης η εκδήλωση βράβευσης των αριστούχων αποφοίτων των σχολείων της Αταλάντης που διοργάνωσε για μια ακόμη χρονιά ο απονομή βραβείων στους μαθητές που αριστεύσαν τη σχολική χρονιά 2009-10 στη ΣΤ’ Τάξη του 1ου και 2ου Δημοτικού Σχολείου, στη Γ’ Τάξη του Γυμνασίου, του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου Αταλάντης Μορφωτικός – Ψυχαγωγικός Σύλλογος «Η ΑΤΑΛΑΝΤΗ», σύλλογος των Αταλαντινών της Αθήνας.
Στην εκδήλωση μίλησε η τελειόφοιτος του Τμήματος Οικιακής Οικονομίας του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου κα Μαρίνα Λουκατζίκου, με θέμα: «Άγχος: καταπολεμήστε το με σωστή διατροφική συμπεριφορά». Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε μικρό χριστουγεννιάτικο σκετς με τον Άγιο Βασίλη να φέρνει τους επαίνους και τα δώρα των μαθητών. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης δόθηκαν χρηματικά βραβεία από το ίδρυμα Χ. Αγγελή.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής Φθιώτιδας Χ. Σταϊκούρας, ο Δήμαρχος Αταλάντης Γ. Σκαμπερδόπουλος, ο Δήμαρχος Λοκρών Ν. Λιόλος, οι Αντιδήμαρχοι Αταλάντης Θ. Ζεκεντές και Χ. Μορώνης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Ι. Θωμαϊδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λοκρών Κ. Τσέρτος, Η. Κολομτσάς, Α. Ζαίμης, Γ. Βλαχάβας, Γ. Δουμπιώτης και Π. Μιχαλοπούλου, ο Πρόεδρος της Τραγάνας Α. Αλεξίου, τα μέλη της Δημοτικής Κοινότητας Αταλάντης Α. Κατσούλης και Γ. Καρατράντος, ο Προϊστάμενος του Γραφείου Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λοκρίδας Γ. Αποστόλου, εκπαιδευτικοί, γονείς και μαθητές.
http://www.atalanti.gov.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=444&Itemid=539

Δεν υπάρχουν σχόλια: