Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Μήνυμα για ένωση της Κεντροδεξιάς έστειλε από τη Λιβαδειά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στιγμιότυπα από την πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΝΟΔΕ Βοιωτίας

Πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Βοιωτίας κ. Δημήτρη Καραμάνη, κορυφαία στελέχη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Νομό μας, νυν και πρώην Βουλευτών, πολιτευτών, Δημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, Περιφερειακών Συμβούλων αλλά και δεκάδων μελών, ο επίσημος προσκεκλημένος της κομματικής πρωτοχρονιάτικης γιορτής τους, Βουλευτής Β` Αθήνας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε το περασμένο Σαββατόβραδο μήνυμα ενότητας αλλά και αισιοδοξίας πως η επόμενη μέρα – σύμφωνα με τις δηλώσεις του – θα «ξημερώσει» την επανένωση της Κεντροδεξιάς ενώ απέκλεισε το ενδεχόμενο των πρόωρων εκλογών!






















Την πεποίθησή του πως η ένωση της Κεντροδεξιάς στη χώρας μας δεν θα αργήσει μετέφερε τόσο μέσα από τις τηλεοπτικές του δηλώσεις όσο και στο βήμα κατά την διάρκεια της ομιλίας του ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ως επίσημος προσκεκλημένος της κομματικής εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στο Νομό μας, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 29 Ιανουαρίου 2011.
Έχοντας μπροστά του σχεδόν σύσσωμα τα κορυφαία στελέχη αλλά και απλά μέλη της ΝΟΔΕ Βοιωτίας, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος αλλά και ενθουσιασμένος από τη μαζική συμμετοχή, αναφέρθηκε και καυτηρίασε τρέχοντα και ανοικτά πολιτικά ζητήματα της εγχώριας πολιτικής ζωής, ενώ απέκλεισε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
Στην ομιλία του ο κ. Μητσοτάκης ευχήθηκε το 2011 να είναι καλύτερο και για τη χώρα και για τη Ν.Δ, αναφέρθηκε στο στόχο για επανένωση της κεντροδεξιάς, τάχθηκε υπερ της επιμήκυνσης του χρέους και τόνισε ότι σύντομα το κόμμα θα παρουσιάσει την δική του εναλλακτική πρόταση διακυβέρνησης της χώρας. Έριξε ευθύνες στο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάληψη της Νομικής από τους μετανάστες και τάχθηκε υπερ της κατάργησης του πανεπιστημιακού ασύλου.





































































Στην συνέχεια έκοψε την πίτα και βράβευσε έναν από τους παλαιότερους συνεργάτες του πατέρα του, τον τέως Βουλευτή και Υπουργό της ΝΔ στο Νομό μας κ. Αριστείδη Τσιπλάκο.
Πρόκειται για την πρώτη από τις τρείς συνολικά τιμητικές βραβεύσεις της βραδιάς που είχε προγραμματίσει η ΝΟΔΕ Βοιωτίας, με τους τέως Βουλευτές Βοιωτίας κκ. Γ. Βουρδουμπά και Ι. Κτιστάκη να έχουν προηγηθεί. Τις αναμνηστικές πλακέτες του απένειμαν αντίστοιχα οι κκ. Πανουργιάς και Γιαννάκης.














Δεν υπάρχουν σχόλια: