Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Στην Βοιωτία για επίσημη συνάντηση με τους υπηρεσιακούς διευθυντές ο Περιφερειάρχης


Επίσημη συνάντηση με όλους τους διευθυντές των υπηρεσιών της πρώην Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βοιωτίας είχε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Κλέαρχος Περγαντάς. Εμφανώς χαρούμενος που «επέστρεψε» σε οικείο περιβάλλον, ο κ. Περγαντάς – γνώστης των θεμάτων της Βοιωτίας ως πρώην Νομάρχης για μια 8ετία – δεν χρειάστηκε ατζέντα αλλά μια υπενθύμιση των προτεραιοτήτων που του έθεσαν τα διοικητικά στελέχη της Αντιπεριφέρειας Βοιωτίας.

Τον κ. Περγαντά υποδέχθηκε στο Επιμελητήριο Βοιωτίας ο Αντιπεριφερειάρχης της θεματικής Ενότητας Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης καθώς και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Μπακομήτρος, δύο από τους στενότερους συνεργάτες του κ. Περγαντά κατά την 8ετή επιτυχημένη του θητεία ως Νομάρχης Βοιωτίας.
Σε οικείο, λοιπόν, περιβάλλον αλλά με την νέα του ιδιότητα, ο κ. Περγαντάς αφού είχε την ευκαιρία να ξανασυναντήσει πολλούς από τους υπαλλήλους της ΝΑΒ, ανέβηκε στον 4ο όροφο όπου τον περίμεναν οι Διευθυντές των Υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Βοιωτίας τους, όπου όλοι μαζί στη συνέχεια συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Στην συνάντηση συμμετείχαν ο κ. Λάκης Μελετίου, Διευθυντής Προσωπικού, ο κ. Χαράλαμπος Ρουσσέτης, Διευθυντής Ανάπτυξης, η Ελένη Πορτάλιου, Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών, η κα Ντίνα Κοτσίφη, Διευθύντρια Προγραμματισμού κ.α.

Φωτογραφίες ΕΙΚΩΝ – Παναγιώτης Πραγιάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: