Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ενημερωτική εκδήλωση, με την παρουσία του κ. Αλέξη Μητρόπουλου και θέμα το νέο ασφαλιστικό τοπίο


Στην κατάμεστη από πολίτες της Βοιωτίας, αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Βοιωτίας, πραγματοποιήθηκε, με μεγάλη επιτυχία, η ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα «το νέο ασφαλιστικό τοπίο – συνταξιοδοτικά δικαιώματα και υποχρεώσεις». Κατά την διάρκεια της εσπερίδας, την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011, είχαμε την ευκαιρία να τύχουμε της έγκυρης και αναλυτικής παρουσίασης του νέου ασφαλιστικού συστήματος από τον καθηγητή του εργατικού δικαίου, κ. Αλέξη Μητρόπουλο και τους συνεργάτες του, ειδικευμένους νομικούς, κ. Δημήτριο Μουσελίμη και κ. Διονύση Καλαματιανό.
Ο κ. Μητρόπουλος, με τρόπο επιστημονικό και ταυτόχρονα προσιτό, περιέγραψε την αρνητική κατάσταση, που έχει διαμορφωθεί αναφορικά με το μέλλον της κοινωνικής ασφάλισης στην χώρα μας και τόσο ο ίδιος, όσο και οι υπόλοιποι εισηγητές απάντησαν σε μια σειρά ερωτημάτων, που απασχολούν τους παρευρισκόμενους αυτοαπασχολούμενους και εργαζόμενους της Βοιωτίας.
Γενικά, οι ομιλητές τόνισαν την δυσμενή εξέλιξη των ασφαλιστικών δικαιωμάτων, ιδιαίτερα για τις νέες γενιές, συστήνοντας στους πολίτες την ενεργότερη ενασχόληση τους με την πορεία του ασφαλιστικού μας συστήματος, τόσο σε ατομικό, όσο και σε συλλογικό επίπεδο.
Το Επιμελητήριο Βοιωτίας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον κ. Αλέξη Μητρόπουλο και τους συνεργάτες του, για την παρουσία τους στην εκδήλωση μας καθώς και τους πολίτες που την παρακολούθησαν.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος
Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: