Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

O Βουλευτής της ΝΔ Κώστας Μαρκόπουλος απόψε στη Λιβαδειά


Συντάχθηκε απο τον Θανάση Μερτζάνη
Συγκέντρωση εκδήλωση διοργανώνει η τοπική οργάνωση της ΝΔ στη Λιβαδειά με φιλοξενούμενο τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Κώστα Μαρκόπουλο. Ο πρόεδρος της τοπικής μίλησε στο Star Κεντρικής Ελλάδας για τους στόχους της τοπικής και υπογράμμισε με κατηγορηματικό τρόπο ότι όποτε και αν γίνουν εκλογές κυβέρνηση θα είναι η ΝΔ. Πηγή http://www.lamiastar.gr/
Το σχετικό Δ.Τ.. της Τ.Ο Λιβαδειάς της Ν. Δ αναφέρει:
«Η Τοπική Οργάνωση Λιβαδειάς της Νέας Δημοκρατίας στα πλαίσια του καλέσματος του προέδρου μας, στην τελευταία Κοινοβουλευτική Ομάδα ξεκινά μια σειρά παρεμβάσεων στην κοινωνία μας. Παρεμβάσεις κοινωνικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος με σκοπό να κερδίσουμε την κοινωνία προβάλλοντας μαχητικά τις απόψεις μας, όχι αποσιωπώντας τις. Προβάλλοντας αιχμηρά τις ιδέες μας, όχι κρύβοντάς τες.
Με γνώμονα τα λόγια του Προέδρου μας του Αντώνη Σαμαρά :
"Η Νέα Δημοκρατία είναι λαϊκό κόμμα, στηρίζεται στο λαό και μόνον σ’ αυτόν. Εκπροσωπεί το λαό και μόνον αυτόν. Αγωνίζεται για το λαό και μόνο γι’ αυτόν. Κανένα δεν θεωρούμε «δεδομένο». Και κανένα δεν χαρίζουμε! Πολλοί μιλάνε για εκλογές. Οι εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, να ξέρετε ότι θα τις προκαλέσουν τα αδιέξοδα, οι παλινωδίες και οι αντιφάσεις του ΠΑΣΟΚ. Τις εκλογές, όποτε κι αν γίνουν, να ξέρετε ότι θα τις κερδίσουμε εμείς! Γιατί αφουγκραζόμαστε τον κόσμο, πλησιάζουμε τον κόσμο και, με τη συμπεριφορά μας, κερδίζουμε τον κόσμο. Θα τις κερδίσουμε, όχι για να ικανοποιήσουμε τις δικές μας φιλοδοξίες, αλλά για να ξαναπάρουμε την Ελλάδα στα χέρια μας και να ξανα-στήσουμε τη χώρα στα πόδια της. Η αρχή θα γίνει στη συγκέντρωση – εκδήλωση των μελών της Τοπικής Οργάνωσης την 18 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 20.00 στην αίθουσα PIU πρώην Ελικώνας, με ομιλητή τον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο και θέμα <<2011>>.
Την εκδήλωση αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή όλα τα μέλη της οργάνωσης μας , ο βουλευτής μας , όλοι οι πολιτευτές μας και είναι συμμετέχοντες στη διοργάνωση της.
Πριν λίγο διατυπώθηκε από τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι καλέστηκαν επιλεκτικά τα μέσα ενημέρωσης. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο και εάν έχει συμβεί πρόκειται για εκ παραδρομής παράληψη, μιας και όπως είπα κανέναν δεν θεωρούμε δεδομένο, σε κανένα επίπεδο, πολύ περισσότερο στον τομέα ενημέρωσης. Θα χαρούμε ιδιαίτερα στην εκδήλωση να υπάρξει καθολική συμμετοχή, διότι αυτό θα πιστοποιήσει ότι προσεγγίζουμε το στόχο μας , την αποδοχή των ιδεών της παράταξης μας στην κοινωνία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: