Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Μια ακόμη επιτυχία του Α.Τ. Ορχομενού



Από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ορχομενού, μετά από συλλογή και κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, σε προεπιλεγμένο σημείο αστυνομικού ελέγχου στον Συνοικισμό Αγ. Θεοδώρων Ορχομενού, τις πρώτες πρωινές ώρες της 20-04-2011, συνελήφθη ένας 34χρονος RΟΜΑ, κάτοικος Λαμίας, διότι εντός του οχήματός του, ανευρέθηκαν κλεμμένα εργοστασιακά καλώδια ηλεκτρικού ρεύματος, διαφόρων διαμετρημάτων και χρωμάτων, των οποίων τη κατοχή δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.
Τα καλώδια θα τα έκαιγε, ώστε με τη φωτιά να λιώσει το πλαστικό και έτσι να αφαιρούσε τον χαλκό για να τον πουλούσε. Ο δράστης έκρυβε επιμελώς το σημείο από όπου τα είχε αφαιρέσει.
Από την προανάκριση, προέκυψε ότι τα καλώδια τα είχε αφαιρέσει ο δράστης από την περιοχή του Δομοκού Φθιώτιδας και την ευρύτερη περιοχή, ξηλώνοντας ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, διότι ανάμεσα στα κλαπέντα καλώδια ήταν και καλώδιο της ΔΕΗ Δομοκού Φθιώτιδας, που είχε αφαιρεθεί νυκτερινές ώρες της 19 προς 20/4/2011 από τις εγκαταστάσεις της. Αυτό αναγνωρίσθηκε ανεπιφύλακτα από αρμόδιο υπάλληλο της ΔΕΗ. Η συνολική αξία όλων των κλαπέντων αντικειμένων της ΔΕΗ Δομοκού, ήταν 10.000 Ευρώ, σύμφωνα με τη σχηματισθείσα δικογραφία. Ο δράστης συνελήφθη και το όχημα κατασχέθηκε με τα 80 περίπου κιλά καλωδίων που ήταν φορτωμένο. Συλληφθείς προσήχθη αρχικά στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λιβαδειάς και κατόπιν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: