Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κατερίνα Περλεπέ και Μαίρη Τσαγαλά πέρασαν το Πάσχα στην γενέτειρά τους






K. Ξηρογιάννης: «Χαίρομαι κάθε φορά που τις συναντώ στον Ορχομενό, στον τόπο που γεννηθήκαμε»

Πλαισιωμένος από τις γυναίκες πολιτικούς του τόπους μας «συνέλαβε» την περίοδο του Πάσχα ο φακός μας το νέο Δήμαρχο του Καλλικρατικού Δήμου Ορχομενού κ. Κώστα Ξηρογιάννη.

Τόσο η Βουλευτής Ευβοίας του ΠΑΣΟΚ κα Κατερίνα Περλεπέ – Σηφουνάκη – που παρευρέθηκε στην πάλαι ποτέ ενορία της, στην Παναγία τη Σκριπού – το βράδυ της Ανάστασης, όσο και η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου κα Μαίρη Τσαγαλά – Λιονή, που επίσης επέλεξε με την οικογένειά της τον τόπο της καταγωγής της για το Πάσχα – συναντήθηκαν με τον κ. Ξηρογιάννη και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν εκτός από … ευχές, απόψεις για τον τρόπο αντιμετώπισης της παρούσας πολιτοοικονομικοινωνικής συγκυρίας. Οι κκ. Τσαγαλά και Περλεπέ – όπως πληροφορηθήκαμε δήλωσαν συμπαραστάτες στο έργο του και του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία».
«Την περίοδο των γιορτών είχα την ευκαιρία να συναντήσω με την νέα μου ιδιότητα τόσο την κα Περλεπέ όσο και την κα Τσαγαλά που «επέστρεψαν» και πάλι στην ιδιαίτερη πατρίδας τους. Χαίρομαι κάθε φορά που τις συναντώ στον Ορχομενό, στον τόπο που γεννηθήκαμε. Τις ευχαριστώ για το ενδιαφέρον τους, για τις αγωνίες που έχουν και εκείνες για την γενέτειρα τους και τις εύχομαι να ανέβουν κι` άλλο ψηλότερα στην εμπιστοσύνη των πολιτών που τις επέλεξαν. Εμείς δεν μπορούμε να τις ψηφίσουμε, μπορούμε όμως να τις καμαρώνουμε. Είναι πολύ σημαντικό σ` αυτή την δύσκολη συγκυρία να έχεις συμμάχους, πόσο μάλλον όταν οι σύμμαχοι αυτοί είναι πρόσωπα που έχει συνδεθεί μαζί τους από τα παιδικά σου χρόνια» δήλωσε στο Orchomenos Press ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: