Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ο Κώστας Σκανδαλίδης και ο Κλέαρχος Περγαντάς στις 2 Ιουνίου στη Λαμία για το «καλάθι» των αγροτικών προϊόντων




Με την συμμετοχή και την εισήγηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη και του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κλέαρχου Περγαντά, θα πραγματοποιηθεί Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα : «Το καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας». Η συνεδρίαση θα γίνει την Πέμπτη 2 Ιουνίου, στις 11.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου, Αινιάνων 6 στη Λαμία.


Στη συνεδρίαση έχουν προσκληθεί να συμμετέχουν βουλευτές, εκπρόσωποι της πολιτείας και της πρωτοβάθμιας αυτοδιοίκησης, καθώς και θεσμικοί, επιστημονικοί και παραγωγικοί φορείς. Πρόκειται για μια ουσιαστική διαδικασία, με στόχο την συζήτηση και τη συνεργασία, προκειμένου να διαμορφωθεί και να υλοποιηθεί ένα σύγχρονο πλαίσιο ανάπτυξης του αγροτικού τομέα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.



Πρόγραμμα Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κώστα Σκανδαλίδη Τετάρτη - Πέμπτη (1-2/6/2011 )
Τετάρτη 1/6/2011, 19.00: Ομιλία Υπουργού στην Άμφισσα, σε εκδήλωση που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας, «το έργο και τις πολιτικές της Κυβέρνησης στον Αγροτικό Τομέα». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Δελφών (ισόγειο Δημαρχείου - πλατεία Κεχαγιά).
Πέμπτη 2/6/2011, 11.00: Ομιλία στην ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη και Καλάθι των αγροτικών προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας». Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου (Αινιάνων 6, Λαμία).

Δεν υπάρχουν σχόλια: