Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Επετειακή εκδήλωση για την Αλωση της Πόλης στη Θήβα από την Ένωση των Μικρασιατών





























Με μια εντυπωσιακή από πλευράς κόσμου και συντελεστών εκδήλωση για την 558 η επέτειο από την Αλωση της Πόλης, έκλεισε η φετινή χρονιά δραστηριοτήτων, των Χορευτικών Τμημάτων και της Μικτής Χορωδίας της Ενωσης Μικρασιατών Θήβας.
Ο συμπατριώτης μας, Λέκτορας της Νομικής Σχολής Κομοτηνής Γιάννις Κτιστάκις, καθήλωσε το ακροατήριο, με την μεστή και ουσιαστική ομιλία του για τους «Ρωμιούς της Πόλης», την σημερινή εικόνα της Κωνσταντινούπολης, το ρόλο της Ομογένειας και τη σημασία της παρουσίας του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του οποίου είναι και Νομικός Σύμβουλος.
Η Μικτή Χορωδία και τα 4 τμήματα Χορευτικών της Ενωσης, κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στα Τμήματα του Συλλόγου, από τον Χοράρχη της Μικτής Χορωδίας Δημήτρη Αναδιώτη και τη δασκάλα των Χορευτικών Χριστίνα Στέρπη.
Αξίζει να αναφερθεί η παρουσία του κόσμου, μελών και φίλων της Ενωσης, που ανταποκρίθηκαν μαζικά στην πρόσκληση, δείχνοντας την υποστήριξη και την συμπαράσταση τους στις προσπάθειες που καταβάλει το ΔΣ , παρότι έγινε προσπάθεια να ακυρωθεί η επί 4 χρόνια, καθιερωμένη επετειακή εκδήλωση για την Αλωση της Πόλης.
Πηγή http://exeisminima.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: