Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Οι οικοδόμοι απαντούν...



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΑΦΩΝ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Λιβαδειά 25/5/2011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με έκπληξη διαβάσαμε στα ΜΜΕ Ανακοίνωση του « Πανοικοδομικού Μέτωπου», ότι η πλειοψηφία του Σωματείου μας είναι «νύχι – κρέας» με την πολιτική της Κυβέρνησης και της ξεπουλημένης ηγεσίας της πλειοψηφίας της ΓΣΕΕ. Φαίνεται ότι οι «συνάδελφοι» της μειοψηφίας διαβάζουν μόνο την κομματική τους εφημερίδα, εθελοτυφλούν και στρουθοκαμηλίζουν σε Αποφάσεις και Δελτία Τύπου του Σωματείου μας, όπου έχουμε αναφερθεί πάρα πολλές φορές για τον ΟΕΚ, ότι είναι χρήματα των εργαζομένων και όπου έχουμε ενημερώσει για όλες τις παροχές του ΟΕΚ.
΄Εχουμε να απαντήσουμε στους «συναδέλφους» της μειοψηφίας ότι οι Οικοδόμοι στην περιοχή μας τους γνωρίζουν και ξέρουν πολύ καλά την τακτική που ακολουθούν, τη λασπολογία και τα ψέματα και έχουν μόνο το κακό των Οικοδόμων και το καλό του Κόμματός τους.
Είναι λυπηρό και θλιβερό κατάντημα να βρίζεται με τέτοια λόγια, όποιον δεν συμφωνεί μαζί σας, όποιον δεν συμφωνεί με την γραμμή του κόμματος, όποιον δεν θέλει να είναι υποταγμένο στρατιωτάκι της κομματικής γραφειοκρατίας και έχει λόγο και άποψη και δεν αντέχει καπελώματα!
Τυφλωμένοι από το κομματικό πάθος βλέπετε εχθρούς και φαντάσματα μέσα στην εργατική τάξη!
Εμείς ξέραμε και ξέρουμε ότι οι εργάτες, οι οικοδόμοι έχουν «εχθρό» και αντίπαλο τα προβλήματα και τις πολιτικές, τώρα μάθαμε ότι ο εχθρός και ο αντίπαλος είναι αυτός που κατά τη λογική του Στάλιν και του Ζαχαριάδη δεν υποτάσσεται στη γραμμή και στη μοναδική «αλήθεια» του κόμματος να βλέπει «πράκτορες» και εχθρούς τους ίδιους τους εργάτες.
Τα προβλήματα των οικοδόμων και της οικοδομής, τα προβλήματα της κοινωνίας και των συμπολιτών μας, τα προβλήματα που ταλανίζουν τη χώρα μας, για σας θα λυθούν με «γιουρούσια» τυφλής και αδιέξοδης σύγκρουσης! όπως αποφάσισε για μας, πριν από εμάς η κα Παπαρήγα! Το μεροκάματο, η ασφάλιση, η σύνταξή μας θα λυθούν στην άλλη ζωή, όταν ανατρέψουμε το σύστημα! Εμείς ( επειδή φοβόμαστε ότι το άτιμο το σύστημα έχει πολλές αντοχές) θέλουμε σήμερα, εδώ και τώρα να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τις συνθήκες δουλειάς δεν θα απεργήσουμε για τα δικά σας κομματικά παιχνιδάκια, αλλά για τα δικά μας προβλήματα!
ΟΧΙ κύριοι! Κάνετε τεράστιο και εγκληματικό λάθος! Δεν είμαστε διατεθειμένοι να σας ακολουθήσουμε στον καταστροφικό σας κατήφορο. Εμάς δεν μας ενδιαφέρουν τα κόμματα και τα χρώματα Μας ενδιαφέρουν οι Οικοδόμοι, οι οικογένειές τους, η κοινωνία, οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στους άλλους κλάδους, η ίδια η χώρα που ζούμε. Ούτε στην Κίνα, ούτε στην Κούβα ζούμε, ούτε θα θέλαμε να ζούμε! Στην Ελλάδα ζούμε, έχουμε συγκεκριμένες ανάγκες και απαιτήσεις και αυτές καθορίζουν τον αγώνα μας.
Εμείς θα παλέψουμε και θα απεργήσουμε όσο χρειαστεί για να προωθήσουμε και να λύσουμε τα προβλήματα των οικοδόμων, των συναδέλφων μας, των
εργαζομένων της χώρας μας ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ τους εργαζόμενους και τη κοινωνία!
Ετσι λοιπόν οι συνάδελφοι της μειοψηφίας άθελά τους ίσως, είναι εγκλωβισμένοι στο ΚΚΕ όπου επαναλαμβάνοντας σαν ηχώ τα ίδια ανούσια συνθήματα κρατούνται αιχμάλωτοι από το κόμμα που έχει πετύχει την πλέον ανθηρή οικονομική επιχείρηση, την ΚΚΕ-ΑΕ, με έδρα το παλατάκι Περισσού, και κρατώντας εγκλωβισμένους τους φανατισμένους οπαδούς εξασφαλίζει αμέτρητες δωρεές κινητών και ακινήτων περιουσιακών στοιχείων από στελέχη της που αποβιώνουν.
Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που το κόμμα – επιχείρηση του ΚΚΕ δεν ελαστικοποιεί τις θέσεις του, διότι σε μία τέτοια περίπτωση θα έχανε τους φανατισμένους πελάτες του.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Σωματεία, Εργατικά Κέντρα και ΓΣΕΕ, όλοι μαζί με αίτημα να βελτιώσουμε τη ζωή μας, το μεροκάματο, τη δουλειά μας. Δεν το αντέχετε όμως αυτό, γιατί η πολιτική σας επιταγή είναι να διασπάσετε τον κόσμο της εργατιάς! Γιατί είστε επαγγελματίες του κόμματος και όχι εκπρόσωποι εργαζομένων!

ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: