Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Οι θέσεις του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Σταμάτη Γκαβάλη...




Στο χθεσινό περιφερειακό συμβούλιο, της Τετάρτης 25/05/2011, με παράθεση συγκεκριμένων στοιχείων, καταρρίψαμε το μύθο της επιτυχημένης διοίκησης της διορισμένης από την Κυβέρνηση πρώην Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κας Διαμαντοπούλου και παράλληλα έγινε αντιληπτός σε όλους ο λόγος για τον οποίο δεν καλύπτονται οι βασικές ανάγκες υποδομής στη Εύβοια.
Έργα τα οποία έχουν εκτελεστεί και έχουν ολοκληρωθεί κατά το παρελθόν, εντάσσονται στην χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ και φαίνεται ότι εκτελούνται τώρα δεσμεύοντας χρήματα που θα έπρεπε να διατεθούν για νέα έργα υποδομής στο νομό μας.
Το δημοτικό σχολείο Κονιστρών, το κέντρο περιβαλλοντικής εκπαίδευσης Κύμης, το αλιευτικό καταφύγιο Πετριών και το αλιευτικό καταφύγιο Πηλίου είναι μερικά από τα Ευβοϊκά έργα τα οποία, ενώ έχουν χρηματοδοτηθεί κατά το παρελθόν και είναι ολοκληρωμένα, αναχρηματοδοτούνται για δεύτερη , τρίτη και τέταρτη φορά και όλα με την έγκριση του πρώην Νομάρχη και νυν Αντιπεριφερειάρχη κου Μπουραντά.
Ζητάμε από την κυβέρνηση να επιστρέψει τα χρήματα που δικαιούται ο Νομός της Εύβοιας ώστε να ενταχθούν τα αναγκαία έργα με πρώτη προτεραιότητα το 2ο Δημοτικό σχολείο Καρύστου.



Σταμάτης Γκάβαλης
Περιφερειακός Σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: