Παρασκευή 29 Ιουλίου 2011

Στιγμιότυπα από την Αδελφοποίησης της Χορωδίας Δαύλειας με τη Χορωδία του ΔΣΑ στο Λαπαθιά Παρνασσού!





Η εκδήλωση Αδελφοποίησης της Χορωδίας Δαύλειας με τη Χορωδία του ΔΣΑ έγινε με μεγάλη επιτυχία στις 25.6.2011 στο Λαπαθιά Παρνασσού!Με τη παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Λειβαδιάς Νίκος Παπαγγελής, Αντιδήμαρχοι, σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου η Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Ελένη Κοντογιάννη και η Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών Βοιωτίας Αντζελα Πανταζή, τους οποίους ευχαριστούμε! Οι Χορωδίες τραγούδησαν η καθεμία χωριστά και οι δύο μαζί με συνοδεία ορχήστρας με κορυφαίο τον Θοδωρή Γεωργόπουλο.






























ΔΙΑΚΗΡΥΞΙΣ - ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΙΣ
Ημείς ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Χορωδιών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και της Χορωδίας Δαυλείας Δημήτριος Καρούζος και οι Πρόεδροι των Διοικητικών Συμβουλίων της Χορωδίας του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Βασίλειος Καρβουνιάρης και του Συλλόγου Γυναικών Δαύλειας, δράσιν της οποίας αποτελεί η Χορωδία Δαυλείας, Βασιλική Κωτούλα. Κοινή επιθυμία και αποφάσει των μελών των Χορωδιών μας. Γνωρίζοντες τους βαθείς και μακροχρονίους φιλικούς «συγγενικούς» δεσμούς των δύο Χορωδιών, και των μελών μας. Πιστεύοντες ότι την ηθικήν και πολιτισμική κρίσιν της κοινωνίας μας θα υπερβώμεν με την προσφυγήν εις τας παραδοσιακάς εθνικάς μας αξίας.
ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΜΕΝ
Την αδελφοποίησιν και την ανάπτυξιν μονίμων σχέσεων συνεργασίας και φιλίας των Χορωδιών μας. Εμπνεόμενοι από τα τιμαλφή της ελληνικής παραδόσεώς μας, διακινούντες την μουσική μας κληρονομίαν, προσπαθώντας να διατηρήσωμεν την αστείρευτον ζείδωρον πηγήν της, από τα μελίσματα της Ορφικής παραδόσεώς μας, τους Ύμνους των κλασικών ετών, το Βυζαντινόν μέλος - το βυζαντινόν κάλλος -, το Δημοτικόν και Παραδοσιακόν μας τραγούδι έως την σύγχρονον έντεχνον μουσικήν δημουργίαν , όχι ως μουσειακόν απολίθωμα, αλλως συνειδητήν βιοτήν για εμάς και τα παιδιά μας, θα συνεχίσωμεν από κοινού την δημιουργικήν μας συνεργασία.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Χορωδίας του Δ.Σ.Α.
Βασίλειος Καρβουνιάρης
Η Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Δαυλείας
Βασιλική Κωτούλα
Ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής των Χορωδιών
Δημήτριος Καρούζος

Αθήναι - Δαύλεια Ιούνιος 2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: