Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ: Κυκλοφορεί το Φθινόπωρο μαζί με την «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ»






Η Εβδομαδιαία Εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», που από τις αρχές του χρόνου ακουμπά με επιτυχία το αναγνωστικό κοινό όλης της Στερεάς Ελλάδας (Βοιωτία, Εύβοια, Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα), το β` εξάμηνο του 2011 ετοιμάζεται για το επόμενο της βήμα: Την κυκλοφορία της περιοδικής έκδοσης ποικίλης ύλης με τίτλο «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ».

Ένα περιοδικό, σε σχήμα 21 χ 28, τετράχρωμη ιλουστρασιόν έκδοση, σε τιράζ 10.000 τευχών, θα βρίσκεται κάθε νέα σεζόν του χρόνου (Φθινόπωρο, Χειμώνα, Άνοιξη, Καλοκαίρι) ΔΩΡΕΑΝ τόσο στους συνδρομητές της όσο και σε όλα τα περίπτερα.

Οι «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ», όπως φανερώνει και ο τίτλος της περιοδικής ποικίλης ύλης έκδοσης, έρχονται για να μιλήσουν με τους «πρωταγωνιστές» της Στερεάς Ελλάδας στον κοινωνικό, πολιτικό, επιχειρηματικό και πολιτιστικό τομέα, έρχονται να «ανακαλύψουν» πρόσωπα που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο ξεχώρισαν στον αντικείμενό τους!

Οι «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ», η πρώτη περιοδική έκδοση για την Κεντρική Ελλάδα … ετοιμάζονται, για να κυκλοφορήσουν το Φθινόπωρο μαζί με την «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ», την εφημερίδα της Κεντρικής Ελλάδας που κυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα!


ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «ΣΤΕΡΕΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ»: Λ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, email: kontogiannis9@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: