Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

«Καλή επιτυχία» στην υποψηφιότητα του κ. Γιάννη Τσιάμη στις εκλογές της ΚΕΔΕ




Στην έναρξη της διαδικασίας υπήρξε ο μοναδικός υποψήφιος από την πλειοψηφία, πέρα από τον Δήμαρχο κ. Κώστα Ξηρογιάννη, και αναδείχθηκε κατά πλειοψηφία εκλέκτορας στην Γενική Συνέλευση της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας για το Δήμο Ορχομενού.
Στη συνέχεια έδωσε τη μάχη του στο ψηφοδέλτιο «ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ » του κ. Νίκου Παπαγγελή και αναδείχθηκε πρώτος Δημοτικός Σύμβουλος ως εκπρόσωπος της Στερεάς Ελλάδας στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) από την παράταξή του!
Σήμερα, ο Αντιδήμαρχος Ορχομενού κ. Γιάννης Τσιάμης ετοιμάζεται να δώσει και μια τρίτη «μάχη» καθώς επιλέχθηκε – σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες – για να πλαισιώσει το ψηφοδέλτιο του κ. Κώστα Ασκούνη, Δημάρχου Καλλιθέας και υποψήφιου για την Προεδρεία της ΚΕΔΕ, στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2011 στην Αθήνα.
Είναι η πρώτη φορά – αξίζει να σημειωθεί – που όχι απλά Βοιωτός Δημοτικός Σύμβουλος αλλά εκπρόσωπος του Δήμου Ορχομενού έχει ελπίδες να … φτάσει τόσο ψηλά στην ιεραρχία της Αυτοδιοίκησης, γι` αυτό το Orchomenos Press εύχεται στον κ. Τσιάμη «καλή επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: