Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για κλοπή στην περιοχή του Κάστρου




Συνελήφθησαν στην περιοχή του Κάστρου Βοιωτίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 12χρονος και δύο 22χρονοι ημεδαποί ROMA, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα, οι συλληφθέντες, μετέβησαν με ένα Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο σε αγροτική περιοχή στο Κάστρο Βοιωτίας, όπου αφαίρεσαν από καρότσα γεωργικού ελκυστήρα , ιδιοκτησίας 45χρονου ημεδαπού, περίπου (120) μεταλλικούς πασσάλους-στηρίγματα, τους οποίους φόρτωσαν στο όχημά τους. Κατά τη διάρκεια της πράξης τους όμως, οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους, ο οποίοι ενημέρωσαν τηλεφωνικά την Αστυνομία.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, μετά από άμεση επέμβαση, εντόπισαν το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τρεις δράστες και αφού το ακινητοποίησαν τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που έγινε στο όχημα, βρέθηκαν τα κλοπιμαία, τα οποία αφού κατασχέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο των δραστών ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους στην τέλεση και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: