Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Μια πρόταση για έξοδο στους Ορχομένιους της Αθήνας…


Η «Αργώ» λειτουργεί εδώ και 16 χρόνια σε ρεμπέτικους ρυθμούς. Σε ένα χώρο φτιαγμένο από πέτρα, ξύλο και σίδερο σε μια παλιά μονοκατοικία, 50 μέτρα από την τελευταία στάση ΜΕΤΡΟ (Ανθούπολη-Θηβών) του Περιστερίου. Διαθέτει 200 καθίσματα για την Παρασκευή, το Σαββάτο και την Κυριακή με μικροφωνική και την Τετάρτη και την Πέμπτη χωρίς μικροφωνική σε μικρότερη αίθουσα έτσι ώστε να έχετε άμεση επαφή με την ορχήστρα της, στην οποία συμμετέχει και η δικιά μας Ράνια Γκικοπούλου!

Μουσικά στήθηκε στα πρότυπα του παλιού κλασσικού αρχοντορεμπέτη Κούλη Σκαρπέλη (διαβολάκος), με πολύ μεράκι και πάντα σε ρεμπέτικο και παλιό λαϊκό ρεπερτόριο... και όχι μόνο! Σίγουρα δεν θα μείνετε καθισμένοι στις καρέκλες σας γιατί η νεολαία σε συνδυασμό με τους «περπατημένους» μερακλήδες, φτιάχνουν την ιδανική ατμόσφαιρα και άφθονο κέφι. Ελληνικές παραδοσιακές γεύσεις με αγνά υλικά από την ελληνική γη. Επιλογές σε εμφιαλωμένο αλλά και χύμα σπιτικό κρασί και τσίπουρο.

Η αίθουσα διατίθεται για πάσης φύσεως εκδηλώσεις σε προσιτές τιμές (εκτός Σαββάτο βράδυ). Καρκαβίτσα 16 & Αντιπάρου 2 (Πλατεία Μαχαραγιά), Περιστέρι, Τηλ. 210 5717049, url: www.rebetadiko-argo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: