Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Κινδυνεύει με απένταξη ο Βιολογικός της Δαύλειας


Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η συζήτηση, που διεξήχθη στο Δημοτικό Συμβούλιο Λεβαδέων, με μοναδικό θέμα το Βιολογικό Καθαρισμό της Δαύλειας, ύστερα από πρωτοβουλία των παρατάξεων της μειοψηφίας.

Στην επιφάνεια ήρθαν όλα τα προβλήματα του έργου, αλλά και η αποκάλυψη –βόμβα, ότι υπάρχει κίνδυνος απένταξης του και επιστροφής 1.100.000 ευρώ, εάν δεν λυθούν τεχνικά προβλήματα και δεν οριστεί αποδέκτης των επεξεργασμένων λυμάτων του Βιολογικού , με βάση την κείμενη νομοθεσία (προτείνεται παρακείμενο ρέμα που οδηγεί στο Βοιωτικό Κηφισό και από κει στη λίμνη Υλίκη).

Η συζήτηση κυμάνθηκε σε υψηλούς τόνους, καθώς ο δήμαρχος Ν. Παπαγγελής, δυναμίτισε από την αρχή το κλίμα, κατηγορώντας ως συκοφάντες, όσους ανάγουν το θέμα σε μείζον ζήτημα, από αντιπολιτευτική διάθεση απέναντι του, στοχοποιώντας έτσι μια ολόκληρη περιοχή.

Κάλεσε μάλιστα, όσους έχουν συγκεκριμένα στοιχεία, ότι το έργο δεν έγινε, όπως προέβλεπαν οι μελέτες, να προσφύγει στον εισαγγελέα. Διαβάστε περισσότερα στο http://www.siriosfm.gr/?p=34046

Δεν υπάρχουν σχόλια: