Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φυσιολατρικός περίπατος στο δάσος του Μοσχοποδίου


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο φυσιολατρικός περίπατος στο δάσος του Μοσχοποδίου το απόγευμα της Κυριακής του Θωμά 22 Απριλίου 2012, που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.).

Δημότες όλων των ηλικιών έδωσαν δυναμικό παρόν στην πρώτη διοργάνωση φυσιολατρικού περιπάτου,  η οποία  όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Θ. κ. Δημήτρης Κουντούπης θα γίνει θεσμός:

«Σκοπός μας είναι αυτή η διοργάνωση να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός, στα πλαίσια γνωριμίας μας με τον φυσικό πλούτο που διαθέτει το πανέμορφο περιαστικό μας δάσος, το οποίο και οφείλουμε όλοι να προστατεύουμε ».

Με σημείο συνάντησης και εκκίνησης το εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής, οι φυσιολάτρες και πεζοπόροι δημότες, διένυσαν μια διαδρομή περίπου 8 χλμ μέσα στο καταπράσινο και με αξιοσημείωτο βοτανικό πλούτο δάσος του Μοσχοποδίου, στέλνοντας το μήνυμα πως το περπάτημα είναι ευεργετικό για την υγεία και πολύ περισσότερο αν πραγματοποιείται μέσα στη φύση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: