Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

O Κώστας Παπασπύρου υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στη Βοιωτία


Βοιωτοί πολίτες
 Φίλοι και φίλες , αποτελεί κοινή παραδοχή ότι όλοι οι Έλληνες βιώνουμε την πιο κρίσιμη περίοδο της μεταπολιτευτικής Ελλάδας με τον πιο σκληρό και ανάλγητο τρόπο από τις ντόπιες και ξένες δυνάμεις της νέας τάξης πραγμάτων. Ένας από τους τομείς που έχει υποστεί τις συνέπειες της κρίσης με τεράστιες ζημίες είναι και το ελληνικό εμπόριο με χιλιάδες ανέργους συναδέλφους εμπόρους και τριπλάσιο αριθμό εργαζομένων. Από την πρώτη στιγμή της κρίσης όλοι αντιληφθήκαμε την αδυναμία διαχείρισης της από το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Η επιβίωση του ελληνικού εμπορίου απαιτεί ξεκάθαρες και εγγυημένες λύσεις που θα φέρουν διέξοδο στα προβλήματα της χώρας. Μέσα λοιπόν σ’ αυτό το έντονα αρνητικό περιβάλλον με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην οικογένεια μου, τους συναδέλφους μου και τους συντοπίτες μου αποφάσισα να αποδεχθώ την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του Πάνου Κομμένου να είμαι υποψήφιος βουλευτής στην Βοιωτία γιατί:
·         Δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Έμποροι, επαγγελματίες, αγρότες, εργαζόμενοι, άνεργοι ,συνταξιούχοι, νέοι, όλοι οι Έλληνες πολίτες, υποφέρουμε από την κρίση, την έλλειψη ρευστότητας, την ανασφάλεια, την ανεργία, τις περικοπές, την έλλειψη ελπίδας και την αβεβαιότητα για το σήμερα και το αύριο.
·         Για να καταθέσω εκ μέρους σας την εμπειρία, τα προβλήματα και τις θέσεις της αγοράς στο νέο Κίνημα «Ανεξάρτητοι Έλληνες», που ως μοναδικό στόχο έχει να σώσει την Ελλάδα μας και την Εθνική Κυριαρχία της χώρας και να δώσει πραγματικές αναπτυξιακές λύσεις ώστε να βγει η χώρα και οι Έλληνες πολίτες από τα αδιέξοδα στα οποία τους έχουν βάλει οι «τιμητές» του Μνημονίου.
Φίλοι και φίλες ,Βοιωτοί πολίτες
Με πρακτικές λύσεις θα απαντήσουμε στην καταστροφή του μνημονίου.
Με εμπειρία και νοικοκυριό μπορούμε να βάλουμε τάξη στο Κράτος και τον τόπο μας.
Συστρατεύθηκα με τον Πάνο Κομμένο γιατί έδειξε με πράξεις σιγουριά, εγγύηση και επέδειξε το θάρρος, το οποίο δεν έδειξε κανείς άλλος διατηρώντας εξαρχής σταθερή και αμετακίνητη στάση εναντίον του Μνημονίου συμφωνώντας στα αυτονόητα που ζητάει και ο Ελληνικός Λαός. Γιατί η Ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει χωρίς τους πολίτες της, με έναν λαό που υποφέρει και που δεν έχει ελπίδα για ανάπτυξη. Δεν μπορεί να επιβιώσει με έναν λαό που τον εξαντλούν οι αποφάσεις εκείνων που θέλουν να τον καταστήσουν αδύναμο, φτωχό, απογοητευμένο.
 Ο Ελληνικός λαός δεν θα γίνει επαίτης αλλά θα απαιτεί !
Πιστεύω πως οι πολίτες πρέπει να στηρίξουν σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση καινούργια πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν δουλέψει κι έχουν εμπειρία, φρέσκα μυαλά και καθαρά χέρια, που θα μπορέσουν να φέρουν αλλαγές στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.
Δώστε με την ψήφο σας ελπίδα στη χώρα μας και τα παιδιά μας, τιμωρήστε τη διαπλοκή, την προδοσία, την κακοδιαχείριση και την αδιαφάνεια.
Κάνετε την ψήφο σας όπλο ενάντια σε όλους εκείνους που θέλουν να κάνουν την Ελλάδα ξένο προτεκτοράτο και τους Έλληνες σκλάβους των 300 ευρώ.
Πίσω από τους αριθμούς του ΔΝΤ, υπάρχουν οι άνθρωποι. Υπερασπιστείτε στις εκλογές της 6ης Μαΐου με την ψήφο σας την πατρίδα μας, τους Έλληνες, το μέλλον σας και το μέλλον των παιδιών μας.
Με τιμή
Κωνσταντίνος Παπασπύρου

2 σχόλια:

Chris Ellinas είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ κ.ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ !!!
ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ...ΔΥΝΑΤΑ ...ΕΛΛΗΝΙΚΑ ...
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

Καλή επιτυχία Κώστα!