Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

1.000.000 εκατομμύριο ευχαριστώ… δεν φτάνουν!


Εμείς δεν φανερώνουμε τα… «νούμερα» μας για να … τσιμπήσετε! Δεν φανερώνουμε… πίνακες για να μας… «μετρήσετε»! Δεν μας ενδιαφέρει να προσκαλέσουμε τα … «κλικ» σας για να το… «εξαργυρώσουμε»! Εισπράττουμε την αγάπη σας, εισπράττουμε την εκτίμησή σας, σε κάθε εκδήλωση που μας βλέπετε … πρόσωπο με πρόσωπο, γιατί το Orchomenos Press έγινε πρωτίστως για να συναντήσει εσάς και τις δραστηριότητές σας σε πολιτικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο!  Έγινε για τους απανταχού Ορχομένιους, για τους απανταχού Βοιωτούς, για τους απανταχού Στερεοελλαδίτες, για τους απανταχού Έλληνες! 
Σήμερα, έχοντας ξεπεράσει πλέον τους 1.000.000 αναγνώστες απ` όλο τον κόσμο, παραμένουμε ένα ανοικτό, τοπικό blog με βάση μας τον Ορχομενού και τους ανθρώπους του, τους Συλλόγους και τους εθελοντές του,  γι` αυτό και  επιστρέφουμε την εμπιστοσύνη σας μ` ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! 
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥ ΜΑΣ! 

3 σχόλια:

Αγνάντι της Ρούμελης είπε...

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !!

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λες διότι κάποιοι νομίζουν ότι είναι δημοσιογράφοι και κάνουν ρεπορτάζ. Και πως συμβαίνει πάντα και το ρεπορτάζ γυρίζει γύρω από συγκεκριμένο χώρο οικονομικό και Αθλητικο - πολιτιστικο θεατρικό.

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
Θ.