Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Συστάσεις από το Μαξίμου για την εκλογή νέου γραμματέα...

Έντονη κινητικότητα και ζυμώσεις στη Συγγρού καθώς την Πέμπτη εκλέγεται ο νέος γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας. Βασικοί μονομάχοι, σύμφωνα με το www.parapolitika.gr,  οι κ.κ. Κεφαλογιάννης και Νικήτας Κακλαμάνης, με πολλούς να μιλούν για «γαλάζιο» ντέρμπι και άλλους για μια αμφίρροπη αναμέτρηση.
Πάντως αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι η σύσταση που «ακούστηκε» προς πάσα κατεύθυνση από πηγή του Μαξίμου. «Ο νέος Γραμματέας δεν θα έχει εύκολη δουλειά». Είναι γνωστό ότι η θέση του νέου Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας, θα μοιάζει με ηλεκτρική καρέκλα, καθώς οι εκκρεμότητες είναι πολλές. Είναι ένα κόμμα εξουσίας, σε μια κρίσιμη για τη χώρα συγκυρία και στο βάθος υπάρχουν μόνο σκληρά μέτρα. Ο νέος Γραμματέας θα πρέπει να δώσει μάχη για να κρατήσει τις εσωκομματικές ισορροπίες και το πρώτο crash test θα φανεί στην συνοχή που δείξει ο κομματικός μηχανισμός στα … δύσκολα που έρχονται.
Θυμίζουμε πως τη θέση του Γραμματέα διεκδικεί και ο Βουλευτής ΝΔ Ν. Βοιωτίας κ. Γιάννης Καράμπελας…  (http://www.orchomenos-press.blogspot.gr/2012/08/k-parapolitikagr.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: