Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

«Εκτρέποντας τα ποτάμια και τιθασεύοντας τη λίμνη. Το μυκηναϊκό αποστραγγιστικό σύστημα της Κωπαΐδας» : Σήμερα η ομιλία της Δρ. Έλενα Κουντούρη στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς

Η κα Έλενα Κουντούρη,
Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων, ΥΠ.ΠΟ.Τ.

Το «Εργαστήριο για τη βιομηχανική κληρονομιά» με τη συνεργασία
του Ελληνικού Τμήματος της Διεθνούς Επιτροπής για τη Διατήρηση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς  και του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς στο πλαίσιο της σειράς «Το πολυσχιδές της Βιομηχανικής κληρονομιάς» με τον Επιστημονικό συντονισμό της κας Ελένη Μπενέκη οργανώνει σήμερα την  ΣΤ΄ συνεδρία του με τίτλο: «Η τεχνολογία στην ελληνική αρχαιότητα» (Πέμπτη, 27.09.2012). 
Μεταξύ άλλων, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έχει για εμάς είναι η ομιλία της κας Έλενας Κουντούρη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εθνικού Αρχείου Μνημείων, ΥΠ.ΠΟ.Τ., με θέμα «Εκτρέποντας τα ποτάμια και τιθασεύοντας τη λίμνη. Το μυκηναϊκό αποστραγγιστικό σύστημα της Κωπαΐδας»
 Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται μηνιαίως, σύμφωνα με το πρόγραμμα, 17:00-20:00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς,  Αγγέλου Γέροντα 6, Πλάκα, τηλ. 210 3256932
www.piop.gr, www.ticcih.gr . Παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης (αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες www.piop.gr/Επιστημονικές εκδηλώσεις και Ελένη Μπενέκη, 210 3256932, benekie@piraeusbank.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: