Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» στο 1ο Αντάμωμα Ρουμελιωτών του Δήμου Καλλιθέας

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου των Ορχομενίων της Αθήνας κ. Νίκος Καρρής
με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Στρώμης του Δήμου Δελφών κ. Μαίρη Ανδρεοπούλου και τον διοργανωτή, Πρόεδρο του Συλλόγου Φθιωτιδοφωκαέων κ. Κώστα Καρπούζη
.
Ο Ορχομένιος Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Ζανιάς με την σύζυγό του, επίσης Ορχομένια, κα Πέτρου στην πρώτη σειρά προσκεκλημένοι του Δημάρχου Καλλιθέας και Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Ασκούνη. 
 Τα κλαρίνα ήχησαν στην Καλλιθέα! Το Σάββατο 20 Oκτωβρίου 2012 στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, υπό την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας και σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ρουμελιωτών Καλλιθέας και τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Φθιωτιδοφωκαέων διοργανώθηκε το «1ο ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΙΚΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ». Η «ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ» ήταν και εκεί!

Συμμετείχαν χορευτικά συγκροτήματα από τη Ρούμελη όπου χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς με την ζωντανή ορχήστρα «ΤΟ ΕΠΤΑΣΗΜΟ»  και στο τραγούδι τον Παναγιώτη Λάλεζα και τον Λάζαρος Τσαμπά.
Συγκεκριμένα, ο Αθλητικός Σύλλογος Κάτω Πατησίων «Ο Θησεύς, η Ένωση Ρουμελιωτών Νέας Ιωνίας, ο Σύλλογος Κολοκυθιατών Φθιώτιδας, ο Σύλλογος Αρβανίτικου Πολιτισμού Άνω Λιοσίων «Η Γρίζα» , ο Πολιτιστικός Οργανισμός Δήμου Μακρακώμης – Χορευτικών Συγκροτημάτων Σπερχιάδος, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πετρούπολης «Χοροέκφραση» και η Ομάδα Ελληνικού Λαϊκού Χορού Δήμου Καλλιθέας.
Την βραδιά άνοιξε ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Κώστας Ασκούνης ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο Πρόεδρος των Φθιωτιδοφωκαέων κ. Κώστας Καρπούζης και ο Πρόεδρος των Ρουμελιωτών Καλλιθέας κ. Θεοφάνης Μπότσης . Την εκδήλωση συντόνισε η κα Φρέζη Μαχαίρα.
Το 1ο Αντάμωμα τίμησαν με την παρουσία τους μεταξύ άλλων ο Βοιωτός Πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας κ. Γιώργος Ζανιάς, Πρόεδροι και εκπρόσωποι Σωματείων από τη Βοιωτία, την Φωκίδα, τη Φθιώτιδα και την Εύβοια. Και του χρόνου! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: