Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012

Σε εορταστικό κλίμα η Θήβα και ο Δήμος Θηβαίων!


Κόντρα στις δυσκολίες και το αρνητικό κλίμα, ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας και το Επιμελητήριο Βοιωτίας προσκάλεσαν και φέτος μικρούς και μεγάλους σε ένα καλλιτεχνικό υπερθέαμα, στο κέντρο της πόλης των Θηβών, για να γιορτάσουν όλοι μαζί τα Χριστούγεννα! Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, στις οδούς Πινδάρου και Επαμεινώνδα, οι «ΑΜΠΑΡΤΖΑΛΟΙ» ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης με ξωτικά, τάρανδους, μάγους και ξυλοπόδαρους, προσφέροντας άφθονο γέλιο, ευτυχία και παιχνίδι στους μικρούς μας φίλους! Ενώ οι μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να ψωνίσουν στα καταστήματα που ξεκίνησαν το εορταστικό τους ωράριο με πολύ καλές προσφορές και ποιότητα στα εμπορεύματά τους.Επίσημος προσκεκλημένος φυσικά ήταν ο Άγιος Βασίλης, που συγκέντρωνε τα γράμματα των παιδιών.

Παράλληλα στην Κεντρική Πλατεία Θήβας, φαγητά, γλυκά και αναψυκτικά μοιράστηκαν στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης από την  Ομοσπονδία Επαγγελματιών- Βιοτεχνών Επαρχίας Θηβών, που έστησε για ακόμα μια χρονιά τον «Μπουφέ της Αγάπης» με πολύ μεγάλη επιτυχία!

Το πρωί της ίδιας μέρας, πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του Δήμου Θηβαίων, στην κεντρική πλατεία Θήβας και η εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Νομού Βοιωτίας, που λειτουργεί στο Παλαιό Δημαρχείο, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας για το φαινόμενο των εξαρτήσεων.

Ο Δήμος Θηβαίων γιορτάζει! Δείτε ποιες εκδηλώσεις ακολουθούν…. :

  • Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2012
Επιστρέφει στην πόλη της Θήβας το Χριστουγεννιάτικο τρενάκι! Ετοιμαστείτε για μια μαγική βόλτα στους δρόμους της πόλης των Θηβών με αφετηρία την Κεντρική Πλατεία Θήβας.
  • Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 10:00 – 15:00
Οι «Αμπάρτζαλοι» θα ξεχυθούν και πάλι στους δρόμους με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: