Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Συνελήφθη 46χρονος υπήκοος Αλβανίας για κλοπή από εργοστάσιο στο Σχηματάρι Βοιωτίας


Κατασχέθηκαν πλήθος μεταλλικών αντικειμένων και διαρρηκτικών εργαλείων

 Από τις Αστυνομικές Αρχές αναζητείται ακόμη ένας συνεργός του


Συνελήφθη, χθες (24-02-2013) το μεσημέρι στο Σχηματάρι Βοιωτίας, από αστυνομικούς του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, ένας 46χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου αλλά και ενός ακόμη συνεργού του που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή μεταλλικών αντικειμένων από ανενεργό εργοστάσιο στη περιοχή του Σχηματαρίου.

Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι οι δύο δράστες μετέβησαν με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 46χρονου, στο χώρο του εργοστασίου και αφαίρεσαν τέσσερις (4) σιδερένιες φόρμες (μεγάλος αριθμός από σιδερόβεργες), τις οποίες στη συνέχεια επιχείρησαν να φορτώσουν στην καρότσα ενός τρέιλερ που είχαν τοποθετήσει στο όχημά τους.

Οι κινήσεις των δραστών έγιναν αντιληπτές από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σχηματαρίου που περιπολούσαν στην περιοχή, με αποτέλεσμα ο 46χρονος δράστης να συλληφθεί επ’ αυτοφώρω, ενώ ο συνεργός του κατάφερε να διαφύγει πεζός και αναζητείται.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία θα αποδοθούν στον νόμιμο κάτοχό τους, το όχημα των δραστών και το τρέιλερ, καθώς και πλήθος διαρρηκτικών εργαλείων (βαριοπούλα, σκεπάρνι, μεταλλικός κόφτης, πριόνια κ.λ.π.).

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Σχηματαρίου, ενώ η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: