Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μέλος του ΔΣ του Σ.Θ.Β.Κ.Ε. αναδείχθηκε ο Βοιωτός κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους

Ο κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους. 

Το βράδυ του Σαββάτου 25 Μαΐου 2013,  ολοκληρώθηκε στο Βόλο η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος. Των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης – ΠΟΥ προήδρευσε ο κ. Σπυρίδων Θεοδωρόπουλος, εκπρόσωπος της εταιρείας CHIPITA Α.Ε., ενώ χρέη Γενικού Γραμματέα εκτέλεσε ο κ. Χρήστος Γενιτσεφτσής, εκπρόσωπος της Εταιρείας ΓΕΝΙΤΣΕΦΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ & ΣΙΑ ΕΕ. – χαρακτήρισε η φετινή ανανέωση του ΔΣ κατά 50%, μέλος του οποίου πλέον αποτελεί και ο Βοιωτός Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου μας κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους. Οι σχετικές δημαιρεσίες έχουν οριστεί για τις αρχές Ιουνίου για ανακοινωθεί και το τελικό σχήμα του νέου ΔΣ με Πρόεδρο εκ νέου τον κ. Ευριπίδη Δοντά.
Ο εκ νέου Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας κ. Ευριπίδης Δοντάς  πλαισιώνεται από τον κ. Λουκά Παπαχαραλάμπους και τον κ. Απόστολο Δοντά 

 Γενικότερα, το Πρόγραμμα της Κλειστής Γενικής Συνέλευσης περιελάμβανε τις παρουσιάσεις του Απολογισμού Έργου του Συνδέσμου για το 2012 από το Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου του Συνδέσμου κα Χριστίνα Καραχάλιου, του Οικονομικού Απολογισμού 2012 και του Προϋπολογισμού 2013 από τον Πρόεδρο της Ε.Ε. κ. Απόστολο Παπαδούλη.  Η συνεδρίαση έκλεισε με τη διενέργεια των αρχαιρεσιών για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και Εφορευτικής Επιτροπής. 

Οι κκ. Θανάσης Μάρκου και Λουκάς Παπαχαραλάμπους.
Η Ανοικτή Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με το χαιρετισμό του Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης κ. Σπύρου Θεοδωρόπουλου. Στη συνέχεια, χαιρετισμό προς το Σώμα απηύθυνε ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών κ. Χάρης Κυριαζής. Ακολούθησαν οι ομιλίες του επανεκλεγέντος Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου κ. Ευριπίδη Δοντά και του Προέδρου της Εκτελεστικής Επιτροπής κ. Απόστολου Παπαδούλη.
Η συνεδρίαση έκλεισε με την ομιλία του Αντιπροέδρου Προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς κου Φώτη Κουβέλη. Ακολούθησε δεξίωση στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου.   

Το ORCHOMENOS PRESS εκφράζει τα συγχαρητήρια του για την εκλογή του κ. Παπαχαραλάμπους. 


Ας ακούσουμε τι δήλωσε ο κ. Λουκάς Παπαχαραλάμπους στην κάμερα του ORCHOMENOS PRESS για την εκλογή του αλλά και τις προτεραιότητες του Συνδέσμου Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδας ... 


Δεν υπάρχουν σχόλια: