Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Τσαμπά, Αγραφιώτης και κλαρίνο με τον Γιάννη Γκορίτσα μέχρι το πρωί!

Τσαμπά, Αγραφιώτης και κλαρίνο με τον Γιάννη Γκορίτσα μέχρι το πρωί!  Το ORCHOMENOS PRESS ήταν Χορηγός Επικοινωνίας στην μεγάλη δημοτική βραδιά στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ορχομενού που οργάνωσε χθες βράδυ (Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2013) ο Πολιτιστικός & Παραδοσιακός Σύλλογος Ορχομενού με την Αθλητική Ένωση Ορχομενού!

Ο στόχος διπλός: Να ενισχύσουμε οικονομικά τις εργασίες για το ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 2014 αλλά και το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής για της ιστορική μας ομάδα και κυρίαρχα  τις Ακαδημίες της.




Σκοπός ασφαλώς ήταν και η διασκέδαση, την οποία είχαμε εξασφαλισμένη με την δικιά μας, star του Δημοτικού Τραγουδιού, την Ορχομένια Γωγώ Τσαμπά και τον Βασίλη Αγραφιώτη, μια επίσης αναγνωρισμένη φωνή αλλά και τον Γιάννη Γκορίτσα στο κλαρίνοοοοο…. Πωπωπωπω θα τρελαθώωωωω!!!Άντε να είμαστε καλά και του χρόνου!!!
Στην είσοδο μας υποδέχθηκε ο Πρόεδρος του Παραδοσιακού και Πολιτιστικού Ορχομενού κ. Σπύρος Τσιγάννης, ο οποίος δήλωσε στην κάμερα του ORCHOMENOS PRESS

Ενώ ευχαριστίες αλλά μηνύματα έστειλε μιλώντας στην κάμερά μας και ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ορχομενού κ. Γιάννης Σλατινόπουλος…Λίγο πριν ανέβει στο πάλκο, η Γωγώ Τσαμπά έστειλε μέσω του ORCHOMENOS PRESS και φέτος τον χαιρετισμό της και τις ευχαριστίες της … Κι` εμείς σ` αγαπάμε!


Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος τα παιδιά της πόλης μας, τα νιάτα της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ορχομενού άνοιξαν το χορό και μας παρέσυραν όλους μέχρι το πρωϊ…



Δεν υπάρχουν σχόλια: