Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Στη Ρόδο για διακοπές τα ζεύγη Καραμανλή – Κουτσούμπα!

Στην Ρόδο βρίσκεται από το απόγευμα της Τετάρτης (απόψε)  ο πρώην Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, όπου έφθασε με τον Βοιωτό φίλο του και  βουλευτή της ΝΔ κ Ανδρέα Κουτσούμπα όπως και τον πρώην υφυπουργό κ Γ. Βαληνάκη - άπαντες οικογενειακώς
 Πριν από τη Ρόδο οι  Καραμανλής και Κουτσούμπας με τις συζύγους τους Νατάσα και Φούλα αντιστοίχως  ήταν μαζί στην Κω και την Νίσυρο όπου έμειναν 6 ημέρες.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έφτασαν σε γνώση μας, στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων έφθασαν, μαζί με το ζεύγος  Βαληνάκη, με πλοίο της γραμμής τύπου καταμαράν .
Βγαινοντας από το σκάφος δεν έκαναν δηλώσεις στους δημοσιογράφους που περίμεναν - ο Καραμανλής περιορίστηκε να χαμογελάσει .Στην Ρόδο - άγνωστο που ακριβώς - θα μείνουν δε  εκεί για άλλες 6-7 ημέρες- τουλάχιστον αυτό έλεγε γαλάζιος παράγων της Ρόδου.
Τα ζεύγη  Καραμανλή - Κουτσούμπα είναι η 3η φορά που κάνουν φέτος μαζί διακοπές - οι άλλες δύο ήταν περί το Πάσχα και στις αρχές του καλοκαιριού. Τότε , όπως και πέρυσι πάλι, είχαν περάσει κάποιες μέρες στο εξοχικό του Λειβαδίτη βουλευτή, μετά συζύγων και παιδιών, στην περιοχή Ζάλτσα , μια πολύ  όμορφη και κάπως απομονωμένη  Βοιωτική ακτή του Κορινθιακού Κόλπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: