Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Μπορεί ναι, μπορεί και όχι να έχουμε φιλαρμονική την 28η Οκτωβρίου 2013…

Συμφώνησαν εν τέλει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να αποδεχθούν ομόφωνα την πίστωση για τις εκδηλώσεις της Εθνική Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 2013, σύμφωνα με την εισήγηση του τέως Αντιδημάρχου κ. Νεκτάριου Τσάπρα.

Ο τελευταίος μάλιστα, απόψε δεν δεσμεύτηκε πως την μαθητική παρέλαση θα συνοδεύσει φέτος η Δημοτική Φιλαρμονική, τα μαθήματα της οποίας θα ξεκινήσουν εκ νέου το ερχόμενο Σάββατο, γεγονός για το οποίο το ΔΣ ανταπάντησε πως απλά … "δεν θα πληρωθεί το ποσό της δαπάνης, ούτε και για τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις του μαέστρου στην πόλη μας…"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ήμαρτον ρε παιδιά με τη Φιλαρμονική......Ήμαρτον!!!! Σταματήστε να αμαυρώνετε την ιστορία της και να απαξιώνετε συνεχώς το έργο που προσέφεραν τόσοι και τόσοι ερασιτέχνες μουσικοί που ζουν ακόμη με τις αναμνήσεις τις και πικραίνονται πολύ με τα παιχνίδια που παίζονται πάνω στο πτώμα της. (ΝΑΙ !!! Το απαξιώνετε κύριοι). Αυτό είναι το ζητούμενο; Αν θα γίνει παρέλαση με Φιλαρμονική;; ΚΡΙΜΑ......... Θυμάμαι κι άλλη μια ανάρτηση -- ανακοίνωση μάλιστα, του Δήμου Ορχομενού πως πάλι είχαν αρχίσει μαθήματα στα πέτρινα για να συνεχιστεί η "απρόσκοπτη" (;;;!!!) λειτουργία κλπ κλπ.. Το παρόν σχόλιο αφορά και στην προηγούμενη ανάρτηση που εμφανίζει και μια από τις τελευταίες φωτογραφίες της Φιλαρμονικής.
Γιώργος Κ. ΚΡΑΒΑΡΙΤΗΣ.