Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Έπεσε η αυλαία» για την έκθεση ελληνικών τροφίμων “Agrotierra 2013

Ολοκληρώθηκε την Παρασκευή, η έκθεση ελληνικών τροφίμων “Agrotierra 2013”, που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο του Μετρό στο Σύνταγμα.

Κατά κοινή ομολογία, η έκθεση σημείωσε απόλυτη επιτυχία, τόσο από άποψη συμμετοχών, όσο και από άποψη επισκεψιμότητας. Χιλιάδες επιβάτες του Μετρό «τίμησαν» με την παρουσία τους την έκθεση, τις επιχειρήσεις, μα πάνω απ’ όλα τα ελληνικά τρόφιμα, παρά τις αντικειμενικές αντιξοότητες που προέκυψαν.


Η αθρόα προσέλευση του κοινού απέδειξε περίτρανα, ότι τα ποιοτικά ελληνικά τρόφιμα αντιστέκονται στην κρίση, κερδίζουν ολοένα και περισσότερο πλέον το απαιτητικό κοινό, που δεν περιορίστηκε στους έλληνες καταναλωτές αλλά επεκτάθηκε και στους ξένους επισκέπτες της πρωτεύουσας.
 
Ανάμεσα στους επισκέπτες της έκθεσης ήταν και ο Γεν. Γραμματέας της ΚΕΕΕ
 και Πρόεδρος του ΕΒΕ Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης. 

Σημαντική ήταν και η συνεισφορά διοργανωτών, εκθετών, επισκεπτών στη συγκέντρωση τροφίμων, για λογαριασμό του προγράμματος «Όλοι μαζί μπορούμε» του ΣΚΑΪ. Συνολικά συγκεντρώθηκαν 14 μεγάλα κιβώτια με τρόφιμα, τα οποία παρέλαβε η οργάνωση «Αποστολή».



Οι διοργανωτές, αντιλαμβανόμενοι την ανάγκη του κοινού για ποιοτικά τρόφιμα, δεσμεύονται να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τη θεσμοθέτηση της επιτυχημένης έκθεσης στο μέλλον και ευχαριστούν θερμά το κοινό για την παρουσία του, τα ΜΜΕ για την προβολή των δράσεων και τη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ για την αγαστή συνεργασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: