Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η Ετήσια Τακτική Συνέλευση των Μελών της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς

Μέσα σε κλίμα απόλυτης τάξης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος της Εστίας Μητέρας Λιβαδειάς πραγματοποίηση απόψε, Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013, την τακτική Γενική του Συνέλευση, όπως αυστηρά ορίζει το καταστατικό του και τηρείτε απαρέγκλιτα στην πενηντάχρονη και πλέον διαδρομή του.
Η Πρόεδρος του υποδειγματικού αυτή Ιδρύματος στον τόπο μας κα Σοφία Τσιτσοπούλου, έχοντας στο πλευρό της την Γενική Γραμματέα αλλά και την Ταμία, έκανε τον Διοικητικό και Οικονομικό Απολογισμό του 2013.
Ανάμεσα σ ` όσα ανέφερε αναλυτικά, δηλαδή δράσεις, πρωτοβουλίες, εκδηλώσεις,  προγράμματα, κ.ο.κ. , η κα Τσιτσοπούλου μίλησε δηλαδή για εκείνα που … φαίνονται σε όλους εμάς, τους επισκέπτες του Ιδρύματος κάθε φορά που μας ανοίγουν την φιλόξενη αγκαλιά τους.
Εκείνο, όμως, που δεν περιέγραψε ήταν η πολύ, πολύ μεγάλη αγάπη που έχουν δώσει πρωτίστως σε πρόσωπα της πόλης της Λιβαδειάς αλλά και κουράγιο και δύναμη σε γυναίκες, σε μητέρες, σε μοναχικούς συνανθρώπους μας.
Εκείνο που δεν ανέφερε σ αυτόν τον απολογισμό της η Πρόεδρος του ΔΣ είναι πως αυτό το Ίδρυμα στέκει ως φάρος ακλόνητος στην πόλη της Λιβαδειάς, φάρος  του ΕΘΕΛΟΝΤΗ, φάρος του ΔΙΔΑΣΚΕΙ την ΑΝΘΡΩΠΙΑ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ για περισσότερες από πέντε πλέον δεκαετίες! 








Δεν υπάρχουν σχόλια: